Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki kellene írnia, ugye?

Figyelt kérdés
Randizgatok egy sráccal, eddig 6 randi volt. Az elso randi óta mindennap beszeltunk. Tegnap az utolsóra, ami írtam nem reagált semmit. (Nem kérdés volt, de legalább egy smile-t írhatott volna..) ma vártam volna, h írjon, de semmi. Igaz, ma egésznapos programja volt (esküvőre ment). Ugye, hogy a tegnapi után neki kellene írnia? Ha reagált volna valamit, akkor ma irtam volna,hogy milyen a buli de így...
2016. aug. 27. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ennyire gyerekes. Írj rá nyugodtan, ennyi.

Nincs ilyen,hogy most ki írjon először.

Ha nem kezdeményezel te is, akkor azt fogja hinni, hogy lesz..rod őt.

2016. aug. 27. 20:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Szoktam en is irni, de mivel nem valaszot, valahogy ugy erzem most neki kene..nameg nem akarom zavarni, biztos elvan.
2016. aug. 27. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Ma esküvő? Voltál már esküvőn?

Ha van lakodalom is, akkor akár sggrészeg is lehet, nem tudhatod. Majd ír! Ha pedig nem ír, majd írj rá te. Ilyen nincs, hogy úgy érzed, hogy neki kéne írnia. Simán elfelejthet írni, simán lehet, hogy nem jelzi a messenger, akármi.... Várd meg a holnap estét, ha nem ír, majd holnap ráírsz :)

2016. aug. 27. 20:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát, ha reszeg, akkor meg pláne, hogy irnia kene...nem ertem :/
2016. aug. 27. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi az hogy írnia kéne, ha részeg?

Talán mindenről be kéne, hogy számoljon neked? Ki vagy te, az anyja? Nem, akkor fogd be a szád, foglald le magad, majd ír!

Általában az esküvők hajnalig tartanak, úgyhogy ne nagyon reménykedj hogy ma írni fog neked!

2016. aug. 27. 20:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem így értettem....-.-

Hanem hogy ha részeg az ember, akkor irogatós, ha eszébe jutnék, akkor csak meglendülne a keze a telefonért. Lehet nem jutok eszébe.

2016. aug. 27. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Komolyan, tökön fogom szúrni magam egy szép nap ilyen nők miatt. Nekem is volt és van is szerencsém olyan lányhoz, hogyha ő írt utoljára és én csak elolvastam, nem reagáltam semmit akkor képes a végtelenségig várni, hogy "há ő írt utoljára". Kérdem én, akkor ennyit jelentek én? Mikor kitettem egy ilyen próbának, rá egy hétre ráírtam, hogy mi a gond, mért nem keres. Jött, hogy "én írtam utoljára, nem válaszoltál". De ha ő csinálja ezt, akkor én ráírok akár 2x is, meg elvárja, na persze.

A kérdésre válaszolva, ha ennyire töröd a fejed ezen és látod, hogy nem ír, miért nem írsz te? Egy kérdőjelet vagy egy smiley-t küldhetnél emlékeztetőként, nem fog még 1 percedbe sem beletelni..

2016. aug. 28. 00:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy jo lagziban az ember nem a telefonján lóg. Éjfélkor valószínűleg töltött káposztát vagy tortát tömött magába esetleg a női ruhába bújt (bolond menyecske) unokaöccsével ropta.

Hagyd holnap kijózanodni és kérdezd meg milyen volt a buli.

2016. aug. 28. 03:19
 9/10 A kérdező kommentje:
7, én nem szoktam ilyet csinálni, hogy nem válaszolok, nem reagálok semmit ez az egyik. A másik meghogy én is szoktam neki írni, és ha ma sem ír egy ideig, akkor biztosan irok neki, csak nem szeretném, ha úgy érezné, hogy a nyakán lógok. Csak eddig mindennap beszéltünk és furcsa, hogy tegnap meg nem.
2016. aug. 28. 09:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia, tudom nagyon régi, de ráírtál? Hasonló helyzetben vagyok
2024. júl. 22. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!