Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ilyet kér netes társkeresés alatt az nem akar semmi komolyat ugye?
Figyelt kérdés
A fiú akivel beszélek bikinis képeket szeretne látni rólam.2016. aug. 5. 11:03
1/15 anonim válasza:
vagy (csak) kiakarja csapni rád
vagy fontos neki, hogy ténylegesen hogyan néz ki a tested...
nem bántásból, de lehet kövérnek gondol...
23F
3/15 anonim válasza:
ha az alakjára kiváncsi kérhetne normálisan felöltözött képet is, pl. farmer nadrág, blúz.... :D
4/15 A kérdező kommentje:
Időközben már azt is megírta hogy szeretné ha már az első randin szex lenne. El is küldtem a francba.
2016. aug. 5. 11:16
5/15 anonim válasza:
Nem jó, azt kellett volna neki írni:
a kislány apja vagyok kisöreg
majd én küldök neked bikinis képet :D
ő tett volna neked szívességet :D
6/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kislány.
2016. aug. 5. 11:27
7/15 anonim válasza:
#4:
attól, mert az első randin szexet akar, még nem biztos, hogy csak arra hajt...közölhetted volna vele, hogy neked ez nem fér bele, érdekelt volna mit reagál...lehet ő lépett volna le, DE lehet folytatta volna tovább az ismerkedést...
de ez is egy megoldás :)
23F
8/15 A kérdező kommentje:
Persze, írhatta volna azt is hogy komolyat akar, aztán lehet hogy megtörtént volna, és otthagyott volna a fenébe. Meg aki így nyíltan leírja hogy szexet akar, az nekem egyáltalán nem tetszik.
2016. aug. 5. 11:33
9/15 A kérdező kommentje:
Először én a másikat szeretném jobban megismerni mielőtt ilyenre sor kerül.
2016. aug. 5. 11:36
10/15 anonim válasza:
Ez most hogy került a felnőtt párkapcsolatokba? Felnőtt nő egy ilyen barmon csak röhög egy jót, és le se szarja többé. Nem kérdezgeti a gyakorin, hogy komoly kapcsolatot akar-e. Pontosan tudja a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!