Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én miért nem érdeklek senkit sem eléggé?
"Szerintem nem is ismersz, úgy hogy te meg nem állíthatod azt hogy unalmas vagyok."
Mindenesetre úgy néz ki, hogy ahhoz nem voltál elég érdekes, hogy a pasik figyelmét igaziból felkeltsd.
Ennek persze ezer oka lehet, a szimplán csak nem voltál az esetétől kezdve addig, hogy tényleg unalmas vagy (akár mert ennyi telik tőled, akár mert ennyit mutatsz magadból).
Ezt tényleg nem lehet megmondani ennyi alapján.
Amit viszont ennyi alapján is elég jól meg lehet mondani, hogy a hozzáállásoddal gondok vannak:
- ha nem jön össze a dolog, akkor megy a sértódés,, hogy hogy képzelik, hogy nem lelkesednek eléggé érted - mintha alanyi jogon neked járna, hogy a pasi is ugyanúgy érdeklődjön irántad, mint te az ő irányába.
- a saját kudarcod elismeréséhez, és ennek tudatában annak megvizsgálására, hogy te mivel tudnád meggyőzni a férfiakat, hogy nem egy 12 egy tucat valaki vagy, ahhoz láthatóan nincs elég belső tartásod.
- helyette megy a hiszti, hogy de a pasik se szentek - amit egyrészt senki se állított, másrészt semmi köze nincs is ahhoz a témához, hogy az eddigi tapasztalataid alapján miért nem vagy elég jó a számodra szimpatikus férfiak számára.
Ez pedig egy kifejezetten ostoba és primitív hozzáállás, olyan, mint egy duzzogós kamasz csitrié.
És akkor most választanod kell: vagy megsértődsz azon, hogy miért nem csomagoltam be vaalmi kedvesebb, lelkedet tutojgatós módon a mondandómat, és duzzogsz tovább, vagy vársz, amíg lehiggadsz, végiggondolod a dolgokat, hogy miken tudnál fejleszteni magadon, hogy érdekesebb legyél a férfiak számára, és érett felnőtt emberként megpróbálod a tapasztalatok birtokában folyamatosan fejleszteni magadat és azt, ahogy férfiakkal ismerkedsz (nem ismerünk, nem tudhatjuk, hogy hol vannak a fő hiányosságaid), ezzel növelve az esélyeidet, hogy egyszer találsz egy olyan palit, akinek sikerül komolyan felkeltened az érdeklődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!