Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha senkit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha senkit nem érdeklek? Meg kellene halnom?

Figyelt kérdés
Tanfolyamra járok. Szociális fóbiás vagyok. Első nap összebarátkoztam egy hozzám hasonlóan csendes lánnyal. De másnap kiderült hogy meggondolta magát és még se fog járni a tanfolyamra. Mégis elszántam magamat arra hogy hozzászóljak olyanokhoz akiket nem ismerek. Megkérdeztem tőlük hogy érdekli-e őket a tanfolyam meg ilyesmiket, de mint ha velem szembe hűvösek lettek volna. Vissza sem kérdeztek semmi. Míg azt látom másokkal nem így viselkednek. 2 fiú beszélget velem, de ők se nagyon. Már nem bírom elviselni az elutasításokat.
2014. dec. 2. 14:26
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 20 éves.
2014. dec. 2. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha lesz pasid, elmúlik ez az érzésed!
2014. dec. 2. 14:29
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Velem is hasonló volt, - igazából úgyszintén tanfolyamra járok - hogy a legeslegelején lett egy cimborám ott, össze is barátkoztunk, de ahogy teltek a hetek, egyre jobban távolodott, mert talált magának egy sokkal szimpatikusabb, és érettebb barátot, akivel beülhet sörözni, és beszélni a fociról, teszem azt. 19/F
2014. dec. 2. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Akarsz beszélgetni? Vagy csak kibeszélni magadból a gondokat? 19/F
2014. dec. 2. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:
félsz az emberektől? vagy mi?
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is szocfób vagyok, én is a halálomra készülök :)

Sajnos! De még nekifutok egyszer utoljára a normális életnek...

7/11 A kérdező kommentje:
Már komolyan mondom gondolkodtam az öngyilkosságon is, mert nem értem miért vagyok más mint a többi ember. :(
 8/11 anonim ***** válasza:
azért vagy más hogy egyszer valakinek tökéletes légy, csak várj kicsit meglátod elmúlik ez a xarság és boldog leszel.
2014. dec. 2. 14:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is ezt teszem, tartok tőle nem nagy veszteség lennék, szóval nem szoktam nagyon mondani.

Még nekifutok egyzer utoljára, hogy tökéletes legyek, de ha nem megy akkor végeztem. Jövőre eldől :)

2014. dec. 2. 14:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha nem válaszolsz a privát üzenetekre, akkor ne csodálkozz, hogy nincsenek barátaid! Hogy lennének, ha ennyire elzárkózol?!
2014. dec. 2. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!