Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklek senkit?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és nem mondanám magam bánya rémnek sem. Sok helyen megfordulok de még se vesz észre senki..ha barátnőkkel vagyok elöbb néz mindenki a barátnőmre mint rám..pedig ő se szebb nálam..nem értem ez mitől lehet..nem volt még egy normális kapcsolatom se..szerintetek mi lehet a probléma? minden véleményt szívesen fogadok2014. júl. 8. 15:51
2/22 anonim válasza:
milyen a kisugárzásod? mosolygós vagy? mennyire vagy félénk? nem lehet, hogy csak te nem látod, hogy észrevesznek?
3/22 A kérdező kommentje:
priviben szívesen küldök képet de akkor légyszi kort és nemet kérnék :)
2014. júl. 8. 15:53
5/22 anonim válasza:
Nincs önbizalmad és ez sugárzik rólad, szerintem ezért.
7/22 anonim válasza:
16 éves vagy ebben a korban természetes, hogy vágysz valakire! De ne görcsölj rá! Ne hidd azt, hogy nem kellesz senkinek! Csak élvezd azt, hogy ilyen fiatal vagy és még iskolába járhatsz! Hidd el előbb utóbb téged is megtalál a szerelem!
8/22 anonim válasza:
Én tartok a csinos lányoktól, sőt lassan már utálom őket, szóval a nők maguknak köszönhetik sztem ha nem foglalkoznak velük, de nyugi kanos pasik azért lesznek mindig, majd észrevesznek...
9/22 anonim válasza:
En az ilyenekt a "sors igy akarta" elvvel nuygtazom. :))
Visszahuzodo vagy,nem szeretsz emberek kozott lenni,lehet felnek,hogy hatatofrditasz nekik es csa.Probalj meg nyilt lenni,mosolyogni,szobaallni te a fiukkal.
S szerintem tobbet szamit az,hogy kedves,aranyos ,szeretnivalo lany legyen,mint hogy hogy nez ki.Remelem tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!