Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklek senkit?
Mit értesz normális kapcsolat alatt?
Ha nem vagy csúnya akkor a hozzá állásoddal lehet gond.
Tudod a legtöbb srác nem nyomul ha azt látja hogy egy lány nagyon visszahúzódik vagy a barátnőivel megy mindenhova mint a halraj. Mikor tizenéves voltam, volt hogy egy lány felhívott telefonon hogy szeretne velem találkozni azt mikor lett volna lehetőség rá a barátnője ott őrizte mint a kutya. Így hozzá se tudtam szólni, és nem is lett belőle semmi. A lány végül egy erőszakos idegbeteg fiúval jött össze. A lényeg hogy a lány választ! Mindíg a lányon múlik! Ha valaki nagyon tetszik, odamész és jelzel neki egészen apró dolgokkal, pl közelébe vagy, beszélgetsz vele akármiről. Elérhetőséget cseréltek ...stb De azt ne várd el hogy a fiu kezdjen. Ő honnan tudja hogy neked van e valakid vagy milyen szándékkal mentél oda? Ha e szerint menne a dolog akkor szorakozo helyeken folyton zaklatnák a lányokat, 1 perc nyugtuk nem lenne.
ha érdekel, nekem is küldhetsz képet! :) bár én lány vagyok, de őszinte is. (23)
meg akkor próbálom kifejteni priviben, bár vki már elég jól leírta a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!