Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a vonzás törvénye működik akkor hogy nincs még mindég barátnőm?
#19: Ezek szép és jó dolgok, csak épp nem szólnak semmiféle vonzásról, hanem mindnek pszichológiai oka van. Az önszuggesztiónak és az önfejtesztésnek is. Lényegében semmit sem vonzol be ezekkel, hanem teszel értük, ahogy írtam: Kemény munkával.
#20: "Én hiszek benne, mert meg van rá az okom, te nem hiszel benne mert úgy gondolod hogy nincs rá okod. Ez a te dolgod. A kérdező ilyen jellegű témában keresett választ, megválaszoltam, ennyi. Ha ő hinni akar benne és eszerint keresne párt, akkor ehhez nyújtottam "segítséget". Nem értem neked ezzel mi a problémád. "
Ezzel a tálalással az év világon semmiféle problémám nem lenne. De nem így tálaltad, hanem a hited jelentetted ki tényként.
" Ha ilyen ügyesen cáfolsz, magyarázd el, hogy hogyan sikerült 7 milliárd emberből pont egy teljesen olyan férfit találnom, amilyet mindig szerettem volna. Hallgatom!"
Úgy, ahogy rengeteg embernek vonzás nélkül. És azért, mert rengeteg embernek sehogy sem sikerül. Így történt, figyeltél, jókor voltál jó helyen és szerencsések voltatok. Ez nem a vonzás törvényét bizonyítja.
" A módszerre visszatérve, olyan módszerrel sikerült bevonzanom, ami a könyvekben szerepelt, de gondolom neked erről fogalmad sincs, mert nem olvastad őket, innentől kezdve szerintem nincs miről beszélnünk."
Vártam ezt az érvet. Volt pár ismerősöm, akik rákattantak a dologra és kaptam kölcsön könyveket. Egy részét kipróbáltam, de megláttam a pszichológiai hátterét az egésznek és nem vagyok olyan típusú ember, akiknek bejön. A már említett kutatási eredmények alapján meg főleg nem kerültem a hiszékeny és önámító emberek csoportjába, akiknél működik.
# 22
Abszolút megértem, ha dühít téged, hogy valaki valami általad hülyeségnek tartott dologban hisz, én például így vagyok mindenféle vallással, istennel, meg a többi szarsággal, de amíg valaki nem árt ezzel a hitével másoknak, addig szerintem nincs vele semmi probléma, ezért sem értem miért akadsz ki ennyire és miért gondolod magadat felsőbbrendűnek azért mert te valamiben nem hiszel.
Nekem bejött, nem csak ebben, hanem sok minden másban, nem fogsz meggyőzni arról hogy nem működik, én sem téged hogy működik, szerintem fejezzük is be. :)
Nem fogjuk tudni meggyőzni egymást.
Aki nem hisz benne, pont azt vonzza, hogy 'ne működj', emiatt sosem fogja megtapasztalni az életében. Pedig az Univerzum energiája végtelen, gyakorlatilag kimeríthetetlen energiaforrás. Mindenkinek szíve-joga, hogy akar-e élni vele vagy sem.
Még szebb, hogyha hozzá teszed, hogy olyat keresek, aki engem keres. Nagyon óvatosan aprólékosan célszerű egyébként megfogalmazni, mert valóban az jön majd vissza, amilyen kérést te kiküldtél az éterbe.
Ez a tetszik valaki - nem tetszik meg olyan dolog (és idővel erre szerintem mindenki rájön), hogy egy csini pofi vagy egy szép test nem elegendő ahhoz, hogy egy egész életre boldoggá tegyen egy embert (vagy kettőt). A lelki kapcsolatok sokkal nagyobb örömet adnak, még ha az illető nem is annyira csinos / helyes, mint ahogy mi elképzeltük. Idővel erre sokan rájönnek. Addig meg ... tudom, most jön a Lélek nem is létezik érvelés :)
"Ha pedig önmagadban nem hiszel...."
"Ezt mondja az ÚR: Átkozott az a férfi, aki emberben bízik, és testi erőre támaszkodik, az ÚRtól pedig elfordul szíve!" Jer. 17:5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!