Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vonzás törvénye mégsem igazi?
Sziasztok, van egy pasi, akit körülbelül 7 éve ismerek. Szerelmes vagyok belé, de ő nem viszonozza. Vonzónak talál, szépnek és gyönyörűnek.Nem igazán tudja azt sem, hogy nekem gyengédebb érzelmeim vannak felé...talán jobb is. A lényege az egész dolognak, hogy ha személyesen találkozunk, akkor mindig nagyon kedves, előzékeny, látom, hogy folyamatosan figyel, hogy érdeklem, mint nőt. Iszogatni szoktunk közös társaságban, ilyenkor ha ketten maradunk... hát mindig történik valami. :)
Még sosem feküdtünk le. Voltak "majdnem szex" szituációk, de mégsem.
Viszont ha keresem, hagyok neki üzenetet, nem válaszol, sőt beszélni sem akar rólam, egyszerűen olyan mintha menekülne. Tudom, hogy nem akar semmit, hogy jobb lenne elfelejteni, de amikor találkozunk, akkor miért ilyen velem? Taszítom? Pedig nem vagyok egy ronda nő sem... nem értem már. Egyébként egyikőnk sem ilyen partnercserélgetős eset, ha értitek, tehát 2 visszafogott emberről van szó. Szerintetek? esetleg történt veletek ilyen?
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!