Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A vonzás törvénye mégsem igazi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vonzás törvénye mégsem igazi?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy pasi, akit körülbelül 7 éve ismerek. Szerelmes vagyok belé, de ő nem viszonozza. Vonzónak talál, szépnek és gyönyörűnek.Nem igazán tudja azt sem, hogy nekem gyengédebb érzelmeim vannak felé...talán jobb is. A lényege az egész dolognak, hogy ha személyesen találkozunk, akkor mindig nagyon kedves, előzékeny, látom, hogy folyamatosan figyel, hogy érdeklem, mint nőt. Iszogatni szoktunk közös társaságban, ilyenkor ha ketten maradunk... hát mindig történik valami. :)

Még sosem feküdtünk le. Voltak "majdnem szex" szituációk, de mégsem.

Viszont ha keresem, hagyok neki üzenetet, nem válaszol, sőt beszélni sem akar rólam, egyszerűen olyan mintha menekülne. Tudom, hogy nem akar semmit, hogy jobb lenne elfelejteni, de amikor találkozunk, akkor miért ilyen velem? Taszítom? Pedig nem vagyok egy ronda nő sem... nem értem már. Egyébként egyikőnk sem ilyen partnercserélgetős eset, ha értitek, tehát 2 visszafogott emberről van szó. Szerintetek? esetleg történt veletek ilyen?

22/N

2014. aug. 13. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
tetszel neki, de nem akarna veled kapcsolatot
2014. aug. 13. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem más nők/lányok is vannak az életében, ezért olyankor ha mással van, akkor csak vele foglalkozik így rád nincs akkor ideje. Úgy ahogy ha veled van, akkor csak veled foglalkozik.
2014. aug. 13. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Hajjaj. Dettó ez van nálam is. Meguntam, hogy mindig csak "húzd meg, ereszd el-t" játszunk, úgyhogy egy szép napon letámadtam, hogy vallomásra kényszerítsem. Azóta nagy ívben kerül..
2014. aug. 13. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szerinted nem vagy csúnya, neki mégsem kellesz. Ez van. Ha kellenél már rég együtt lennétek. Ez ilyen egyszerű.
2014. aug. 13. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:
nem szerintem nem vagyok csúnya. :D de köszi
2014. aug. 15. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!