Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek az igazi férfiak?
Igen gyakran randizgatok és szerencsére igény is van rám :) de valahogy azt érzem a pasikon, nincs kedvük és módjuk udvarolni...
Barátnőim is hasonlókat élnek meg, mintha a nőnek kéne udvarolni...
Miért lehet ez?
elnőiesedő? Hol? okok egyre több a női vezető, stb...de akkor is a férfiak világában élünk...
És már az is baj, ha elvárom egy férfitől, hogy férfi legyen és én nő lehessek mellette?
Srácok, fiúk, kéretik felnőni, férfivé nőni! húzzatok bele!
hová tüntek az erkölcsös nők
majd ha lesznek erkölcsös nők lesznek férfiak is amig nincsenek tinip..vadászó 30 as 40 esek lesznek
Én pl nagyon nyitott vagyok és sok nyitott lányt, nőt ismerek aki szintén az :)
Akkor hol a hiba?
Udvarolsz rendesen, vagy csak úgy immel-ámmal? :)
erkölcs kérdésében valóban fura dolgokat látok...mind női mind férfi oldalról...
Sokszor azt gondolom UFO vagyok amiért nem dobom le a textilt azonnal hatállyal :)))
Tudnék udvarolni rendesen,ha lenne kinek.Nem találkoztam még olyan lánnyal/nővel,akinek az udvarlás bejött volna,persze a valódi nem az,amit ma sokan annak próbálnak nevezni.
A másik,hogy nem vagyok az a kifejezetten arcra helyes gyerek,így aztán még esélyt sem kapok bármire is... még csak szóba sem állnak velem,mert nem vagyok az a kigyúrt,helyes gyerek.Hanem egy átlagos kinézetű,értelmes,kedves srác.
Nos itt a gond,én tudom,de sajnálom,nekem ilyen a természetem... :/
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!