Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hova tűntek az igazi férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek az igazi férfiak?

Figyelt kérdés

Igen gyakran randizgatok és szerencsére igény is van rám :) de valahogy azt érzem a pasikon, nincs kedvük és módjuk udvarolni...

Barátnőim is hasonlókat élnek meg, mintha a nőnek kéne udvarolni...

Miért lehet ez?

2014. aug. 6. 16:43
1 2 3
 21/25 kolosszus22 ***** válasza:

Légyszives fejtsd ki nekem mit jelent nálad az udvarlás! Rengeteg nő panaszkodik erre, hogy a mai férfiak nem udvarolnak, ezt saját magam is megtapasztaltaam, ugyanakkor kb. ahány nő, annyi féle elvárás lenne ezzel kapcsolatban, a nők véleménye sem egységes arról mi is az udvarlás. Neked mi?

27F

2014. aug. 6. 20:57
 22/25 A kérdező kommentje:
asszem az alfa himre vágyunk :)
2014. aug. 7. 13:40
 23/25 kolosszus22 ***** válasza:
59%
Khmm...nézd meg mi is az alfa hím jelentése, az alfa hím és az "igazi" férfi kemény és erős és pont nem az udvarlós, női lélek rejtelmeit kutató típus, hanem az aki megdönt szó nélkül. Gondolom láttál már régi klasszikus Western és akció filmeket, ezekben amiket Clint Eastwood vagy Charles Bronson játszott, ők a tipikus alfahímek, a szűkszavú, de kemény és határozott férfiak.
2014. aug. 7. 14:52
 24/25 anonim ***** válasza:

A visszautasítások miatt. Figyelj, ha egy rondább férfi próbál neked udvarolni, akkor el fogod utasítani. Lehet, hogy még röhögsz is rajta egy jót.

Amúgy meg nem tudom, hogy mit várnak el a nők. Nálam az az udvarlás, ha valakivel kedves vagyok, a kedvében járok, keresem a társaságát. Ez egy olyan nőnél, akinek én nem jövök be, annál ez k..va idegesítő lehet, hogy ez a barom mit zaklat állandóan, és előbb vagy utóbb úgyis elküld a p..csába.

Ahol meg kölcsönös a vonzalom, azt úgyis hamar megérzi az ember.

Számomra az udvarlás (bár most ellent mondok az előbb leírtakkal) ilyen egyoldalú dolog, amikor nem hagyja magát a nő, és egyoldalú minden, mindent a férfi erőltet. Egy alakuló kapcsolat elején már szerintem mindkét fél nyit a másik felé, valamikor a nő dob fel ezt-azt, valamikor a férfi.

Nem tudom, lehet, hogy csak én nem vagyok tisztában az udvarlás fogalmával.

2014. aug. 12. 22:32
 25/25 anonim ***** válasza:
Ezt en is szeretnem tudni..
2016. ápr. 8. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!