Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek az igazi férfiak?
Igen gyakran randizgatok és szerencsére igény is van rám :) de valahogy azt érzem a pasikon, nincs kedvük és módjuk udvarolni...
Barátnőim is hasonlókat élnek meg, mintha a nőnek kéne udvarolni...
Miért lehet ez?
4-es,
Mibe? :D
Kedves kérdező,
Az elnőiesedő társadalom alatt nem egyszerűen a világ vezetőségét kell érteni :)
Az udvarlás teszi az igazi férfit?! Mit értetek udvarlás alatt? Milyen a hamis férfi, és milyen az igazi?! Most nyálgépet akartok, vagy domináns hímet, vagy kultúrlényt, vagy mit?!
Ilyen kérdések után mindig úgy örülök, hogy van barátnőm, aki nem egy hisztis pics_ mindenféle ellentmondásos, hülye igénnyel!
most olyat vártok aki lesi minden gondolataitokat és kinyalja a seggeteket, vagy ti is képesek vagytok valamit tenni.
Mert van a nőknek is olyan rétegük akik mindent elvárnak de nyújtani oly keveset képesek.
Én ezen az udvarlás dolgon akadtam meg egy kicsit.
Valószínűleg egy férfi se fog az első randin "udvarolni" a nőnek, legalább is vagy nem őszintén, vagy a farka után megy.
Udvarolni akkor szokás, ha megtetszik egy nő, (nem külsőleg, arra elég 1-2 bók, vagy elismerés) hanem a jelleme, és emiatt komolyan gondolja a férfi a folytatást.
Ehhez viszont alapvetően meg kell ismerni a nőt!
Ismeretlenül senki nem fog senkinek udvarolni!
Szerencsére vannak még igazi férfiak, csak ritkák:) én 5 év alatt 1 igazi férfit találtam...
Szóval nem egyszerű rájuk lelni, de nem lehetetlen:D
Nekem az a fura, hogy valakinek ettől lesz férfi a férfi. Hogy körbeudvarol.
Szerintem nem ez a férfiasság fokmérője.
Eleve ezt az udvarlás részt sem értem, hogy mi abban a jó. Azt sem, ha egy férfi udvaroltatja/udvaroltatná körbe magát.
Őszinte, egyenes, nyílt és kölcsönös kifejezése, hogy a másik tetszik, az az igazi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!