Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hova tűntek az igazi férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek az igazi férfiak?

Figyelt kérdés

Igen gyakran randizgatok és szerencsére igény is van rám :) de valahogy azt érzem a pasikon, nincs kedvük és módjuk udvarolni...

Barátnőim is hasonlókat élnek meg, mintha a nőnek kéne udvarolni...

Miért lehet ez?

2014. aug. 6. 16:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

4-es,

Mibe? :D

Kedves kérdező,

Az elnőiesedő társadalom alatt nem egyszerűen a világ vezetőségét kell érteni :)

2014. aug. 6. 17:15
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Az elnőiesedő társadalom azt jelenti egyszerűen, hogy a sok kis csíra páwaswagyolo b*zigyerek. És a nők ezekre hajtanak. Mi rendes férfiak, meg itt maradunk azt kérdezve, hogy: na most miva'?
2014. aug. 6. 17:21
 13/25 anonim ***** válasza:
Tisztelet a kivételnek, de mai tinik és húszas éveik elejét taposók ilyenek. De ezen nem kell csodálkozni a különböző médiumok mit közvetítenek? Ez a yolo, páwa stb stb felfogás b@ssza tönkre a fiatalok erkölcsi érzékét. Meg akkor minek is küzdeni, ha lányok simán odaadják magukat és nem kell nekik udvarolni? Most valamiért ez lett követendő példa.
2014. aug. 6. 17:34
 14/25 anonim ***** válasza:

Erről beszél a 2-es:

[link]

2014. aug. 6. 17:38
 15/25 anonim ***** válasza:

Az udvarlás teszi az igazi férfit?! Mit értetek udvarlás alatt? Milyen a hamis férfi, és milyen az igazi?! Most nyálgépet akartok, vagy domináns hímet, vagy kultúrlényt, vagy mit?!

Ilyen kérdések után mindig úgy örülök, hogy van barátnőm, aki nem egy hisztis pics_ mindenféle ellentmondásos, hülye igénnyel!

2014. aug. 6. 17:52
 16/25 anonim ***** válasza:
67%

most olyat vártok aki lesi minden gondolataitokat és kinyalja a seggeteket, vagy ti is képesek vagytok valamit tenni.

Mert van a nőknek is olyan rétegük akik mindent elvárnak de nyújtani oly keveset képesek.

2014. aug. 6. 18:07
 17/25 anonim ***** válasza:

Én ezen az udvarlás dolgon akadtam meg egy kicsit.

Valószínűleg egy férfi se fog az első randin "udvarolni" a nőnek, legalább is vagy nem őszintén, vagy a farka után megy.

Udvarolni akkor szokás, ha megtetszik egy nő, (nem külsőleg, arra elég 1-2 bók, vagy elismerés) hanem a jelleme, és emiatt komolyan gondolja a férfi a folytatást.

Ehhez viszont alapvetően meg kell ismerni a nőt!

Ismeretlenül senki nem fog senkinek udvarolni!

2014. aug. 6. 18:36
 18/25 anonim ***** válasza:
63%
Akinek sok pénze van, és kissé "rosszfiú" nagyképű , nagyszájú, divatosan olykor Bu@@isan öltözkodik,, kb. 2 órát tölt el a fürdőszobában hogy például ápolja a haját,, kissé páwa gyerek stb... na az ilyen és ehhez hasonló fiúkra buknak a mai lányok és ezeknek még udvarolniuk sem kell, egyből rámennek a csajok.. Tehát akkor egy alapvetően normális fiú minek udvaroljon, ha csak idő pocsékolás meg ilyenek. Egyébként is a mai lányok szemében az udvarlás már ÓÓdivatú.. az már nem menő.
2014. aug. 6. 18:43
 19/25 anonim ***** válasza:

Szerencsére vannak még igazi férfiak, csak ritkák:) én 5 év alatt 1 igazi férfit találtam...

Szóval nem egyszerű rájuk lelni, de nem lehetetlen:D

2014. aug. 6. 19:25
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

Nekem az a fura, hogy valakinek ettől lesz férfi a férfi. Hogy körbeudvarol.

Szerintem nem ez a férfiasság fokmérője.

Eleve ezt az udvarlás részt sem értem, hogy mi abban a jó. Azt sem, ha egy férfi udvaroltatja/udvaroltatná körbe magát.

Őszinte, egyenes, nyílt és kölcsönös kifejezése, hogy a másik tetszik, az az igazi. :)

2014. aug. 6. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!