Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a vonzás törvénye működik akkor hogy nincs még mindég barátnőm?
:D
Igazán cuki. Egy rendes szemüvegkeret, pattanásirtó kence/gyógyszer és +5 év és +15-20 kg a titok nyitja.
Nekem működött a vonzás törvénye, a legapróbb részletig sikerült bevonzanom olyan párt, amilyenre mindig is vágytam.
Biztosan mindenki tapasztalta már saját bőrén a pozitív gondolatok erejét, az önmagunkba és a dolgokba vetett hit erejét. Ezt nem lehet cáfolni. Az, hogy neked nem sikerül, valószínűleg azért mert a negatív dolgokra koncentrálsz az életedben, ahogyan az itt is látható. "Gáz vagyok, csóró vagyok, alacsony vagyok, átlag alatti vagyok..." Ezek mind-mind olyan kijelentések, amik abszolút ellentétesek a vonzás törvényének értelmével. Olvass több könyvet ezzel kapcsolatban, vesd bele magadat komolyabban ha nyitott vagy rá, koncentrálj önmagadra, senki másra. Én ezt tudom tanácsolni, nekem sikerült. Ezer másik kisebb-nagyobb dologban segített. Sok sikert!
Állapottér, igen.
Ha a kérdező olyan állapotban van, hogy 'gáz vagyok, nem kellek senkinek', akkor a vonzás törvénye pont erre fog válaszolni, hiszen ezt kérte.
Egyébként tudományosan is vizsgálják már ezt a témakört, csak körülbelül tudom elmondani, valószínűleg ahhoz van köze, hogy a szív elektromágneses sugárzása sokkal erősebb, mint az agyé. Ez egy angol nyelvű videó, a felirat nem a legjobb, de az ábrázolás szépen megmutatja, hogy miről is van szó:
Ééés megjöttek azok, akikről beszéltem!
" Nekem működött a vonzás törvénye, a legapróbb részletig sikerült bevonzanom olyan párt, amilyenre mindig is vágytam. "
Milyen módszerrel állapítottad meg, hogy pont a vonzás módszerével sikerült? Miért nem működik másoknak?
"Biztosan mindenki tapasztalta már saját bőrén a pozitív gondolatok erejét, az önmagunkba és a dolgokba vetett hit erejét. Ezt nem lehet cáfolni. "
Nem tapasztaltam. A kemény munka eredményét tapasztaltam, a hozzáállásomtól függetlenül. Sokszor mentem már úgy neki dolgoknak, hogy pozitívan szemléltem a dolgokat és akkor mindig koppantam. Szóval de, lehet cáfolni, attól függetlenül, hogy te csak az élet egy apró szeletét próbálod általános igazságként kijelenteni.
"Az, hogy neked nem sikerül, valószínűleg azért mert a negatív dolgokra koncentrálsz az életedben, ahogyan az itt is látható."
Az a baj ezzel, hogy akárki-akármilyen dolgot ír, hogy ő pedig rendesen csinálta a vonzás törvénye dolgot, lesz valami kifogás. Nem, akinek nem jön be, az szimplán nem szerencsés. Akinek bejön, az a dolog miatt csinál máshogy dolgokat (nem ezoterikusan vonz), máshogy viselkedik és ennek van teljesen természetes következménye, ha szerencsés az illető.
"Ha a kérdező olyan állapotban van, hogy 'gáz vagyok, nem kellek senkinek', akkor a vonzás törvénye pont erre fog válaszolni, hiszen ezt kérte. "
Nem ezt kérte, hanem így viselkedik. Ha én kiállok az utcára szomorú fejjel, akkor nem fogok tetszeni az embereknek. Ha kiállok mosolyogva, akkor nagyobb eséllyel fognak szimpatikusnak találni. Ez pszichológia, nem vonzás törvénye.
"Egyébként tudományosan is vizsgálják már ezt a témakört, csak körülbelül tudom elmondani, valószínűleg ahhoz van köze, hogy a szív elektromágneses sugárzása sokkal erősebb, mint az agyé."
Vizsgálták tudományosan, pár éve több tanulmányt is olvastam róla. Semmiféle bizonyítékot nem találtak a vonzás törvényének létezésére, viszont a hatásaira jó pár pszichológiait. El is tudták különíteni már előre, hogy milyen típusú embereknél fog "hatni" a dolog.
Az ilyen videókkal az a baj, hogy kamuk. Naponta dobálnak össze youtube-ra hangzatos és szép videókat megspékelve tudományosnak ható dolgokkal. Ezzel az a baj, hogy a tudományos sajtóba valahogy nem ezek az eredmények kerülnek ki valamiért...
Ééés jöhetnek a piros kezek, amivel már az ezo kategória régóta tönkretett téve.
Ez nem ezotéria, ez színtiszta logika, csak ezo köntösbe akarják erőltetni.
Ismered azt a fogalmat, hogy "dallamtapadás"? Amikor egy idióta zeneszámot nem tudsz kiverni a fejedből, mert folyton azt játsszák a rádiók, hiába utálod esetleg, ott van a füledben.
Magoltál már iskolában bármit? Versrészletet, tételt... Sok ismétlés, és koncentráció.
Van itt olyan, akinek sikerült nagy túlsúlyból lefogyni úgy, hogy meg is tudta tartani? Kitartás, akaraterő, odafigyelés.
és még sorolhatnám a végtelenségig...
Na, ugyanez az úgynevezett vonzás törvénye is, most kapott egy ezós nevet, és egy rakás misztikus magyarázatot, de semmi köze az ezotériához valójában.
# 18
Én hiszek benne, mert meg van rá az okom, te nem hiszel benne mert úgy gondolod hogy nincs rá okod. Ez a te dolgod. A kérdező ilyen jellegű témában keresett választ, megválaszoltam, ennyi. Ha ő hinni akar benne és eszerint keresne párt, akkor ehhez nyújtottam "segítséget". Nem értem neked ezzel mi a problémád.
Hogy másnak miért nem sikerül bevonzania megfelelő párt, azt ne tőlem kérdezd, én nem tudom, nekem sikerült. Nem gondolom hogy véletlenül jöttem össze centiről centire olyan emberrel, amilyennel szerettem volna. Ha ilyen ügyesen cáfolsz, magyarázd el, hogy hogyan sikerült 7 milliárd emberből pont egy teljesen olyan férfit találnom, amilyet mindig szerettem volna. Hallgatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!