Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a Titok c. film...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a Titok c. film többszöri megnézése után rájöttem hogy a férjem nem hozzám való?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem el ezzel a témával foglalkozni. Rájöttem hogy a férjem túl negatív és más tekintetben sem illünk össze. Sok az ellentét köztünk és úgy érzem hogy nem maradunk együtt. Volt már valaki hasonló helyzetben? Aki nem hisz ebben az egészben az kíméljen meg a válaszával,mert olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik használják a Titkot és felfedeztek magukon és az életükben sok változást.

2016. máj. 29. 00:11
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
87%

Ez hülyeség.

Vonzd be azt, hogy a férjed megváltozik.

Ha már ennyire hiszel benne.

2016. máj. 29. 00:23
 2/34 anonim ***** válasza:
71%
A Titok hasznos dolog, ha létezik ha nem, az mindig jó ha tudatosítod magadban mit akarsz és teszel azért, hogy megkapd. Én a helyedben elválnék, nem a titok miatt hanem azért mert nem érzed jól magad a férjed mellett ilyenkor meg kell beszélni a dolgokat, ha nem segít akkor pedig el kell engedni egymást, hogy egy jobban hozzátok illő párt találjatok.
2016. máj. 29. 00:36
 3/34 anonim ***** válasza:
72%
Ha egy film miatt úgy érzed nem szereted a párod akkor nem is értem hogy a francba jöhettél vele össze. Inkább ne is kínozzátok egymást.
2016. máj. 29. 00:48
 4/34 anonim ***** válasza:
97%

Nem igazán értem, hogy miért fontos az, hogy a Titok megnézése után jöttél rá erre.

Gyakran előfordul, hogy több éves házasság után jönnek rá emberek, hogy nem való hozzájuk a házastársuk. Lehet, hogy nem ismertétek egymás eléggé, mielőtt összeházasodtatok, vagy az évek alatt megváltoztatok, de nem ugyan abba az irányba. Ez előfordul, igazából hétköznapi dolog, Titok ide vagy oda.

Ha úgy érzed, hogy a házasságotok innentől kezdve nem működik, akkor a legésszerűbb lépés a válás.

2016. máj. 29. 00:53
 5/34 A kérdező kommentje:

A hármasnak és az ötösnek köszönöm a hasznos választ.Elég nehéz ezt a dolgot leírni anélkül hogy ne néznének totál hülyének. A filmet többször megnéztem,nem egyszeri megnézés után jöttem rá. Folyamatos változások álltak be az életembe,mert gyakorlom a titkot. Nagyon jó ember a férjem,emberileg nagyon szeretem, de mégis úgy érzem hogy nem ő van nekem rendelve. Folyamatosan azt érzem hogy nagy változások lesznek és más férjem lesz (pár év múlva). Amióta gyakorlom a titkot tudatosan "jött egy másik férfi az életembe",de nincs köztünk semmi csak "munkaviszony", viszont azt érzem hogy 2-3 éven belül össze fogunk jönni.Az 1. találkozásunk helyszínét is megéreztem és igen, azon a padon ültünk és olyan volt mintha évek óta ismernénk egymást,mintha együtt nőttünk volna fel. Azt érzem hogy ő a másik felem, de ő is párkapcsolatban él és én is. Elengedtem(olyan értelembe hogy nem férfiként tekintek rá hanem mint egy kedves ismerősre tehát nem vagyok szerelmes belé),nem görcsölök rá az egészre,de mégis úgy érzem hogy a titok folyamatosan jelen van az életünkbe és össze fogunk jönni.Úgy érzem magam mintha egy önismereti túrán vagy inkább hegymászáson lennék ahol rájöttem hogy a házastársam csak egy állomás az életembe.

Nagyon kérem azokat akik nem értik a soraimat görgessenek tovább,mert nem vagyok kíváncsi a leoltogatós szövegre. Ja meg bárki kerülhet hasonló helyzetbe,nem könnyű ez nekem lelkileg.

2016. máj. 29. 01:23
 6/34 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem te mar biztos vagy benne, h ennek a házasságnak vege. Abban azonban nem vagyok egeszen biztos, h pontosan mit varsz a kerdes kiirasatol es tolunk? Hogy szerintunk el kellene-e hagynod a ferjed? Nezd, inkabb igen, mint nem. De abban nem lehetsz biztos, h valoban ugy sül el, ahogy elképzelte d. Ha igy dontesz, kalkulald bele azt is, h esetleg megsem lesztek együtt a masik ferfival, talan hosszabb idore par nelkul maradsz es talan nem csupa jo dolog var rad, hanem jo es rossz vegyesen. Ez persze nem zarja ki azt, h ezzel egyutt is boldogabb lennel a ferjed nelkul. Ha csak egy allomasnak erzed ot, akkor valószínűleg (számodra) az is.
2016. máj. 29. 01:51
 7/34 anonim válasza:
95%
Akkor most nézd meg párszor a Tűzbiztos házasság (Szerelempróba) c. filmet is.
2016. máj. 29. 01:59
 8/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 29. 02:03
 9/34 anonim ***** válasza:
81%

ragugliztam erre a Titok-ra...

tenyleg jobb ha elvalsz, a ferjed normalisabb part erdemel.

2016. máj. 29. 05:36
 10/34 anonim ***** válasza:
79%
Ismerem a Titok c. filmet, a könyvet is olvastam, viszont te nem foghatod rá egy filmre a döntésed. Az is nagyon fontos hogy őszinte legyél magadhoz, mert csak akkor tud az univerzum valódi választ produkálni a kérdéseidre. Jelen esetben te meguntad a férjed, és beleszerettél egy kollégádba, akiben reménykedsz hogy egyszer a tiéd lesz. Nos, vagy így lesz, vagy nem. Józanul gondolkodva férjes asszonyként könnyebben beszélget el veled a kollégád, mint egy elvált asszonnyal aki újra a húspiacon érzi magát. Ezt úgy értsd, hogy sok férfi menekülőre fogja ha azt érzi tőle várja egy nő a komoly kapcsolatot. A soraidból az látszik hogy a kollégád még nem nézett ki téged magának. Ha felégeted a hidakat lehet hogy két szék közé fogsz esni. Ha elválsz a férjedtől, sok-sok feszültség és osztozkodás lesz az életed. Lehet hogy ebben a kollégád nem lenne partner, és olyan nőkkel üldögélne inkább a padon akikkel könnyedebb témákról lehet beszélgetni. Ezeket mind-mind gondold végig! Azt is, hogy érdemes-e párterápiára menni inkább a férjeddel.
2016. máj. 29. 06:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!