Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a Titok c. film...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a Titok c. film többszöri megnézése után rájöttem hogy a férjem nem hozzám való?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem el ezzel a témával foglalkozni. Rájöttem hogy a férjem túl negatív és más tekintetben sem illünk össze. Sok az ellentét köztünk és úgy érzem hogy nem maradunk együtt. Volt már valaki hasonló helyzetben? Aki nem hisz ebben az egészben az kíméljen meg a válaszával,mert olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik használják a Titkot és felfedeztek magukon és az életükben sok változást.

2016. máj. 29. 00:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Megnéztél egy filmet (többször). Aztán megtetszett egy kollégád és most bemeséled magadnak ezt a szart. Csak egy kérdést tegyél fel magadnak: ha nem jön össze a pasival semmi vagy csak futó kaland, nem fogad sajnálni, hogy eldobtad a házasságod? Mert utána aztán sírhatsz. Ha viszont tényleg nem megy a dolog köztetek a férjeddel akkor hagy de, de ne egy ilyen szarság miatt.
2016. máj. 29. 11:34
 22/34 anonim ***** válasza:
Ez amúgy olyan mint az önbeteljesítő jóslat. Elmész egy jósnőhöz, mond valamit és juszt is úgy csinálod hogy bejöjjön amit mondott...Nagyon lesarkítva ha azt mondja, pár év múlva új férjed lesz, képes vagy kidobni a mostanit mert ennek így kell lennie. Aztán lehet, hogy mégsem...
2016. máj. 29. 11:36
 23/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos és haszontalan válaszokat is.Kaptam hideget-meleget. A filmet jóval korábban láttam,mint ahogy a kollegámat megismertem.Sokszor megnéztem a filmet és egy igazi önismereti tréning számomra. Igen megváltoztam és a gondolataim is.Másképp szemlélem a világot. Ettől függetlenül még egyszer írom, hogy NEM vagyok szerelmes a munkatársamba,csak valami olyasmit érzek amit még soha. Egy érzés,hogy lesz még dolgunk egymással. Tudom hogy a többség ezt fel sem fogja és felesleges bármit is írnom,mert lehurrogtok.Persze azt 1 ember sem kérdezte meg,hogy a férjem hogy viselkedik velem? Hát úgy, hogy napi szinten elmondja többször is hogy jó beválasztott velem,mert egy rakás szerencsétlenség vagyok aki soha nem tud kitörni és úgy kezel engem mint egy óvodást. Folyamatosan azt sulykolja belém hogy nélküle nem érek semmit stb.Nem volt ő ilyen, valami megváltozott nála.Ha kérdezem hogy van-e nő a dologban vagy bármi más ami nyomja a lelkét akkor ideges lesz. Nem is értem....
2016. máj. 29. 16:49
 24/34 anonim ***** válasza:
39%

Erre mondhatok valami találót én is. Senki se tökéletes, a párunkkal 80% elégedettek vagyunk, míg 20%-ban nem. Sokan csak erre a 20%-ra koncentrálnak. És mikor megtalálják valakiben azt a 20%-t lelépnek. Aztán kiderül, hogy abban a másikban is hiányzik valami.

A volt barátnőm is ilyen volt. Ő megtalálta azt a 20%-t valakiben, csak aztán kiderült, hogy a srácban több dolog idegesíti, mint amennyi tetszik neki benne. És megpróbált visszajönni. Nem engedtem, pedig nagyon könyörgött.

Én azóta találtam magamnak egy teljesen normális nőt, ő meg csak vegetál.

Ő egy másik ilyen önismereti tréning dolgot csinált, bejött neki is, mélyebben van, mint valaha. 9 hónap után láttam ezen a héten. Ez idő alatt sikerült 10 évet öregednie, csupa ránc, és egy merő szánalom, mikor megnézed.

Ő is úgy érezte a másik férfiban megtalálta az igazit, meg mellettem nem jó. Közben a másik pasiról kiderült, hogy mellette van 3 másik nője. Nagy égés volt.

Akkora, hogy a 35 éves nőt, az apja felpofozta az utcán. :D

De veled ilyen biztosan nem történhet meg.

Lehet inkább neked is arra 80%-ra kéne koncentrálni, nem pedig a 20%-ra.

A Titok pedig arról, szól, hogy harmóniában legyél magaddal. Mondjuk az Agykontroll egy fejezetét kiragadni és ráírni egy könyvet a legnagyobb plagizálás, főleg, hogy a mögöttes eszme hiányzik belőle.

2016. máj. 29. 17:42
 25/34 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, de akkor neked kéne megtanulni jobban kérdést feltenni. Ne erre a filmre hegyezd ki a kérdést legközelebb, hanem írd le, hogy rájöttél hogy a férjed nem hozzád való, mert rosszul bánik veled. Ehhez nem kell valamilyen filmet megnézni, csak kinyitni a szemed...
2016. máj. 29. 17:54
 26/34 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van, ha nem zagyvaságokat írsz az elején, hanem leírod, hogy a férjed egy bunkó akkor az más.
2016. máj. 29. 19:29
 27/34 anonim ***** válasza:

na meg azután, egy brazil szappanoperaként van előadva a világ leghétköznapibb milliószor megtörténő eseménye: meguntad a férjed, tetszik más. A benned lévő kavargást mi nem érezzük, de teljesen szokványos szappanopera.

Olvasd el Tolsztoj Anna Karenináját. Rólatok szól, többek közt. Nem kérdeztük, milyen a férj, akivel választottátok egymást (gondolom nem kényszerített senki), most hirtelen kibukott hogy ez, meg az- Tolsztojnál Anna évekig él férjével- mikor egy nap megállapítja: "Kareninnak milyen nagy füle van". Majd nemsokára elhagyja másért.

Gyerek nincs?

2016. máj. 29. 21:06
 28/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat és az őszinteségeteket. Nem azt mondom hogy bunkó, de változott sokat és én is.Nem akarok én most azonnal válni,de idővel minden kiderül hogy működik-e?!
2016. máj. 29. 21:22
 29/34 anonim ***** válasza:

Ez csak egy felismerés. Rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele.

Ha maradt még benne valami, amihez vonzódsz, amit szeretsz, és meg akarod menteni a házasságodat, hajrá, lépj, próbáld meg. Ha ki akarsz belőle szállni, akkor is ülj le beszélni a férjeddel. Gondolom, ha válnál sem úgy akarnál válni, hogy acsarkodtok egymásra.

2016. máj. 29. 22:19
 30/34 A kérdező kommentje:
Utolsó,nyilván nem acsarkodva tenném hanem normál módon. Tényleg az idő rendezi el a dolgokat. Megteszek mindent amit tudok,de ha nem áll be változás akkor bizony el kell döntenem hogy hogyan és merre tovább.
2016. máj. 29. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!