Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a Titok c. film többszöri megnézése után rájöttem hogy a férjem nem hozzám való?
Erre mondhatok valami találót én is. Senki se tökéletes, a párunkkal 80% elégedettek vagyunk, míg 20%-ban nem. Sokan csak erre a 20%-ra koncentrálnak. És mikor megtalálják valakiben azt a 20%-t lelépnek. Aztán kiderül, hogy abban a másikban is hiányzik valami.
A volt barátnőm is ilyen volt. Ő megtalálta azt a 20%-t valakiben, csak aztán kiderült, hogy a srácban több dolog idegesíti, mint amennyi tetszik neki benne. És megpróbált visszajönni. Nem engedtem, pedig nagyon könyörgött.
Én azóta találtam magamnak egy teljesen normális nőt, ő meg csak vegetál.
Ő egy másik ilyen önismereti tréning dolgot csinált, bejött neki is, mélyebben van, mint valaha. 9 hónap után láttam ezen a héten. Ez idő alatt sikerült 10 évet öregednie, csupa ránc, és egy merő szánalom, mikor megnézed.
Ő is úgy érezte a másik férfiban megtalálta az igazit, meg mellettem nem jó. Közben a másik pasiról kiderült, hogy mellette van 3 másik nője. Nagy égés volt.
Akkora, hogy a 35 éves nőt, az apja felpofozta az utcán. :D
De veled ilyen biztosan nem történhet meg.
Lehet inkább neked is arra 80%-ra kéne koncentrálni, nem pedig a 20%-ra.
A Titok pedig arról, szól, hogy harmóniában legyél magaddal. Mondjuk az Agykontroll egy fejezetét kiragadni és ráírni egy könyvet a legnagyobb plagizálás, főleg, hogy a mögöttes eszme hiányzik belőle.
na meg azután, egy brazil szappanoperaként van előadva a világ leghétköznapibb milliószor megtörténő eseménye: meguntad a férjed, tetszik más. A benned lévő kavargást mi nem érezzük, de teljesen szokványos szappanopera.
Olvasd el Tolsztoj Anna Karenináját. Rólatok szól, többek közt. Nem kérdeztük, milyen a férj, akivel választottátok egymást (gondolom nem kényszerített senki), most hirtelen kibukott hogy ez, meg az- Tolsztojnál Anna évekig él férjével- mikor egy nap megállapítja: "Kareninnak milyen nagy füle van". Majd nemsokára elhagyja másért.
Gyerek nincs?
Ez csak egy felismerés. Rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele.
Ha maradt még benne valami, amihez vonzódsz, amit szeretsz, és meg akarod menteni a házasságodat, hajrá, lépj, próbáld meg. Ha ki akarsz belőle szállni, akkor is ülj le beszélni a férjeddel. Gondolom, ha válnál sem úgy akarnál válni, hogy acsarkodtok egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!