Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a Titok c. film...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a Titok c. film többszöri megnézése után rájöttem hogy a férjem nem hozzám való?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem el ezzel a témával foglalkozni. Rájöttem hogy a férjem túl negatív és más tekintetben sem illünk össze. Sok az ellentét köztünk és úgy érzem hogy nem maradunk együtt. Volt már valaki hasonló helyzetben? Aki nem hisz ebben az egészben az kíméljen meg a válaszával,mert olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik használják a Titkot és felfedeztek magukon és az életükben sok változást.

2016. máj. 29. 00:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem, látod ez egy súlyos tévedés.

Az idő nem rendez el semmit, hiszen gondod van a pároddal- ha megbeszéled vele, ha ösztökéled a változásra, ha együtt kitaláltok egy megoldást- na az megold valamit. A passzív várakozással csupán azt éred el, hogy kikerülöd a konfliktust és a kellemetlen érzéseket (ami most lehet egy nagyon vonzó lehetőség), de hosszú távon nem vezet megoldáshoz. Ez a fajta mágikus gondolkodás, hogy majd az idő, vagy az univerzum vagy majd isten elrendezi néha értünk, néha ellenünk dolgozik. Ebben az esetben szerintem pont ellened.

2016. máj. 29. 23:42
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon jo ember a ferjem, emberileg nagyon szeretem"

Hat, talan ebbol felteteleztuk, h jol banik veled es ezert nem kerdeztunk ra... (5. komment, szinte mar a legelejen leszogezted). Mar hogy volna jo ember, ha minden nap erezteti, h egy nulla vagy? Ezt az ellentmondást te generaltad.

Ne haragudj, de hatalmas katyvasz van a fejedben. Az eredeti kerdes szerint a ferjed jo ember, de egy film megvaltoztatta az eleted es vonzodsz egy másik ferfihoz. Picit belemaszunk a dolgokba, majd vedekezeskeppen elojossz azzal, h a ferjed csunyan banik veled es ezert valtoztatnal az eleteden = valnal, de ez minket nem erdekel, csak teged kritizalunk.

A ketto altalad leirt dolog koszono viszonyban sincs egymassal.

2016. máj. 30. 03:10
 33/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ilyenkor nem jut eszébe az embereknek mondjuk... tudod, leülni, és megbeszélni a dolgokat? Ha máshogy nem megy, mert többszöri kérésre se figyel ultimátumot adni? Tudom nehezebb, mint menekülni, de ez van.
2016. máj. 30. 05:44
 34/34 anonim ***** válasza:
53%
Nehéz rajtad kiigazodni. Magad sem tudod, hogy mit akarsz. Akinek nincs gondja csinál magának.
2016. máj. 30. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!