Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a Titok c. film többszöri megnézése után rájöttem hogy a férjem nem hozzám való?
Nem, látod ez egy súlyos tévedés.
Az idő nem rendez el semmit, hiszen gondod van a pároddal- ha megbeszéled vele, ha ösztökéled a változásra, ha együtt kitaláltok egy megoldást- na az megold valamit. A passzív várakozással csupán azt éred el, hogy kikerülöd a konfliktust és a kellemetlen érzéseket (ami most lehet egy nagyon vonzó lehetőség), de hosszú távon nem vezet megoldáshoz. Ez a fajta mágikus gondolkodás, hogy majd az idő, vagy az univerzum vagy majd isten elrendezi néha értünk, néha ellenünk dolgozik. Ebben az esetben szerintem pont ellened.
"Nagyon jo ember a ferjem, emberileg nagyon szeretem"
Hat, talan ebbol felteteleztuk, h jol banik veled es ezert nem kerdeztunk ra... (5. komment, szinte mar a legelejen leszogezted). Mar hogy volna jo ember, ha minden nap erezteti, h egy nulla vagy? Ezt az ellentmondást te generaltad.
Ne haragudj, de hatalmas katyvasz van a fejedben. Az eredeti kerdes szerint a ferjed jo ember, de egy film megvaltoztatta az eleted es vonzodsz egy másik ferfihoz. Picit belemaszunk a dolgokba, majd vedekezeskeppen elojossz azzal, h a ferjed csunyan banik veled es ezert valtoztatnal az eleteden = valnal, de ez minket nem erdekel, csak teged kritizalunk.
A ketto altalad leirt dolog koszono viszonyban sincs egymassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!