Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a Titok c. film...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a Titok c. film többszöri megnézése után rájöttem hogy a férjem nem hozzám való?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem el ezzel a témával foglalkozni. Rájöttem hogy a férjem túl negatív és más tekintetben sem illünk össze. Sok az ellentét köztünk és úgy érzem hogy nem maradunk együtt. Volt már valaki hasonló helyzetben? Aki nem hisz ebben az egészben az kíméljen meg a válaszával,mert olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik használják a Titkot és felfedeztek magukon és az életükben sok változást.

2016. máj. 29. 00:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
Minek ideológiát gyártani ahhoz, hogy le akarsz lêpni? Menj. Nem kell ehhez film meg gyakori...
2016. máj. 29. 06:35
 12/34 anonim ***** válasza:
67%
Tetesd át kérdésedet az ere valo csoportba ott kapsz választ .
2016. máj. 29. 06:41
 13/34 anonim ***** válasza:
96%
Ha hiszel a Titokban, és az életed más területein is bevált, akkor próbáld meg bevonzani, hogy boldog párkapcsolatban élsz. Aztán majd beválik, vagy a férjeddel, vagy a kollégáddal, vagy mással.
2016. máj. 29. 07:27
 14/34 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Én is a Titok című könyvvel kezdtem és onnantól nem volt megállás. Mintha egyszer csak leesett volna, ha úgy tetszik felébredtem. Javaslom olvasd el a Lelkünk útja című könyveket, de legalább az elsőt. Az új pasi az életedben szinte biztos hogy a lélek társad. A könyv elolvasása után biztos vagyok benne hogy egyértelmű lesz hogy mi a következő lépés. Pdf formátumban letölthető, csak írd be a google-ba.
2016. máj. 29. 07:30
 15/34 anonim ***** válasza:
89%

A titok a világ legegyszerűbb összefüggésére épül: ha te változol, akkor a környezeted is változik. pl. Ha a gondolkodásod változik, a világ bár ugyanolyan, mint előtte, több lehetőséget tár eléd, ha az attitűdöd változtatod, a már megtörténteket is átformálhatod az emlékeidben, és a jövőre is befolyással lehetsz, hiszen az új attitűdöddel egyező eseményeknem adsz pl nagyobb jelentőséget, szűröd az ennek ellentmondó infókat, és persze befolyásolja a tetteidet is, sokszor olyan finoman, hogy meglepődsz azokon amik történnek veled, bár mind egy tudatos döntés (a gondolkodásod megváltoztatàsa) eredménye.

Az igazi titok hogy ezt, amit leírtam jó ideje tudjuk, a kognitív terápiák is erre az összefüggésre épülnek, mégis el tudták adni, mint valami új gondolatot, sok pénzért, és valami transzcendentális blablával kísérve.

2016. máj. 29. 09:03
 16/34 anonim ***** válasza:
71%
Úgyhogy az én értelmezésemben csak annyi történt, hogy eleged lett ebből a házasságból. Nem vagy boldog, döntsd el, hogy megmented ezt, vagy keresel egy másikag. De ne kend a férjedre vagy valamilyen univerzum által küldött üzenetre.
2016. máj. 29. 09:04
 17/34 anonim ***** válasza:
91%
Már nem akarsz együtt lenni a férjeddel, a tudat alattid már tudja hogy nem vele fogsz élni tovább, főleg nem öregkorban. Megnéztél valami okos filmet, ráhúztad, hogy húú ez tényleg í]y van. És meg is van a kifogás. Sőt valószínűleg már hamarabb megismerted az új munkatársat és csak utána gondolkoztál el rajta, hogy a film talán neked is szól. Egyszóval, ugyanaz történt veled mint oly sok emberrel. Meguntad a jelenlegi párod, most újat akarsz, valószínűleg jön a válás és az új kapcsolat, csak kellett egy fedősztory hogy ne hibáztathasd magad.
2016. máj. 29. 09:13
 18/34 anonim ***** válasza:
17-nek igaza van. Minél előbb engedd szabadon szegény férjed, találjon hűséges társat, ha valóban "szereted", mint ahogy írtad, akkor ezt meg is teszed. Remélem nincs gyerek.
2016. máj. 29. 09:23
 19/34 anonim ***** válasza:
28%

Mikor láttad?

Most itt komolyan azt hiszik az emberek, hogy 10 évig valaki folyton boldog és elégedett a kapcsolatával? Igen, vannak mélypontok. Igen, lehet, hogy x hónapig eltart, hogy nincs különösebb gond, csak már sok volt vele, és úgy érzed másfelé változtatok. Gondolom ez a házasságkötésnél is eszedbejutott. Tessék várni, és figyelni a férjed. Végigvenni miket szerettél benne, és megnézni, hogy mennyi maradt abban az emberben, akivel összekötötted az életed. Valóban figyelni. Átérezni a helyzetét, a gondolatait, a problémáit. Közelebb kerülni hozzá. Érintsd meg a kezét csak úgy a reggelinél. Érezd milyen a bőre, hogy lüktet a vér az ereiben.

Minden ilyen nyomorult filmet be kéne tiltani. Az ízek, imák, szerelmeket is. Meg ne nézd. Szerencsére csak pár ilyen tudatmódosító nyerészkedő szektának van pénze eljuttatni a baromságait tömegekhez.

Egyébként, ha ennyire fogékony vagy az agymosásra tölts több időt az antalvalin, ásd bele magad a ternészetgyógyászatba, ezotériába. Ahol ütik egymást az elképzelések a világról. Ismerj meg többet.

Ha 35 alatt van a férjed, akkor viszont válj csak el, úgy sincs elég szabad pasi a piacon.

2016. máj. 29. 09:31
 20/34 anonim ***** válasza:
7%
Azért megdôbbentô olvasva a kommenteket,hogy hányan hisznek a kôzhelyszerü marhaságokban..a kônyv iroja persze jol megél belôlůk..borzalom,be kfne tiltani ezeket az agymoso baromságokat
2016. máj. 29. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!