Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek ezek mennyire túlzó elvárások?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy nő, nyilván nem tökéletes, de nagyjából próbálja kielégíteni az igényeiteket. Szerintetek ebben az esetben mennyire túlzó elvárások a következők:
- Séták, romantikus együttlétek, programok.
- Lánykéréskor romantika, ünnepség, ebéd (vagy ami éppen szokád, remélem, értitek.)
- Segítség a házimunkában
- Apróbb meglepetések, ajándékok. (Kitakarítottam, mire megjöttél, megvettem a kedvenc könyved, stb.)
2016. aug. 25. 09:24
11/18 anonim válasza:
Nézd, szerintem bármit is elvárni nagy hülyeség. Az elvárások csak csalódásokat és fájdalmat szülnek. Nyilván, ha találsz egy olyan embert, aki nagyon hozzád idomul ez ügyben, az oké, de hogy valakire rákényszerítsd az elvárásaid, aki nem olyan, mint a fent leírtak, na az szerintem nagy hülyeség...
13/18 anonim válasza:
Ezek teljesen jók. A probléma csak ott van, hogy a férfiak nem így működnek! :D A legtöbbtől olyan távol áll a romantika, mint Makó Jeruzsálemtől... De még a kreativitás, a spontaneitás is messzi fogalom a legtöbb számára. Tehát elvárhatod...mert nincs ezekkel semmi baj...de 1000 férfiből 1 ha ezt így mind önmagától tudja számodra teljesíteni. Szóval én azt javasolnám, hogy ha van egy szerető társad...de nem szervez naplementés, borozós sétahajókázást...vagy nem vár haza 3 fogásos gyertyafényes vacsival és a kedvenc könyveddel...még ne dobd ki! Ők másképp működnek, mint mi. És ezért nem érdemes egy egyébként jó kapcsolatot kidobni az ablakon. :)
14/18 anonim válasza:
Persze most sok férfi azt írja, hogy ez alap..és ezeket mind teljesíti. De ne hidd el! Lehet, hogy az első hónapokban igen...de 10-20 év múltával tuti nem. :)
15/18 anonim válasza:
Nő vagyok, szerintem ezek alap elvárások. Bár már kevés az olyan pasi aki házasodni akar, szóval ezt (ha már komolyabb kapcsolatot keresel) jó letisztázni az elején. Csak hogy ne legyél te is olyan nő aki itt sír gyakorin, hogy x éve együtt vannak, de még mindig nem volt lánykérés, vagy semmi jele annak, hogy a férfi az adott hölggyel ilyen tervei lennének, vagy csak terelés, ígérgetés van.
16/18 anonim válasza:
Szerintem ezek nem túlzó elvárások, tehát nagy eséllyel fog irántad olyan férfi érdeklődni, aki nagyjából kielégíti az igényeidet. Ha 20 és 35 év között vagy, akkor több, ha 35 felett, akkor jóval kevesebb.
17/18 anonim válasza:
"Apróbb meglepetések, ajándékok"
nekem csak ez a túlzó
18/18 anonim válasza:
Annyit nem értek hogy ha több éve együtt vagytok és boldogság van... akkor miért olyan fontos a házasság? Attól nem valószínű hogy boldogabbak lesztek:)
Kedvezményben pedig nem hiszem hogy részesít a házasság, TALÁN egyedül halál esetén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!