Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, szerintetek ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek ezek mennyire túlzó elvárások?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy nő, nyilván nem tökéletes, de nagyjából próbálja kielégíteni az igényeiteket. Szerintetek ebben az esetben mennyire túlzó elvárások a következők:

- Séták, romantikus együttlétek, programok.

- Lánykéréskor romantika, ünnepség, ebéd (vagy ami éppen szokád, remélem, értitek.)

- Segítség a házimunkában

- Apróbb meglepetések, ajándékok. (Kitakarítottam, mire megjöttél, megvettem a kedvenc könyved, stb.)

2016. aug. 25. 09:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

ezekre nekem is igényem van...szóval én nem érzem túlzásnak...

de van olyan aki pl a házimunkába nem segítene be, mert az a "nő dolga", ezt hozta otthonról a gyerekkorából...

23F

2016. aug. 25. 09:27
 2/18 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ezek nem túlzó elvárások, mondjuk én nő vagyok. :)

De eddig még minden pasim is így gondolhatta, mert nem kellett külön kérvényt benyújtani, hogy legyen valami közös program, vagy hogy besegítsen a háztartásban.

A lánykérés meg olyan, hogy azért nem minden hétvégén történik, azért a legtöbb pasiban csak van annyi, hogy belevisz valami extrát, mert több ilyet ő se csinál az életben.

2016. aug. 25. 09:27
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
Hát ha még csak könyvről van elvárás az még belefér, de azt is úgy hogy ne én találjam ki húzzam ki belőle hogy milyen könyveket témákat szeret elkerülve a fölösleges hisztit
2016. aug. 25. 09:28
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem eleve hülyeség bármit is elvárni a másiktól. Amiket írtál azok elég alap dolgok, ennek magától kéne jönnie. Ha már el kell várni, az már régen rossz, attól csak olyan erőltetett, izzadtságszagú lesz az egész, ha nem azért tesz valamit, hogy neked örömet szerezzen, hanem csak kényszerből, az rosszabb mintha nem tenne semmit.
2016. aug. 25. 09:35
 5/18 anonim ***** válasza:

Az első ponttal semmi baj

A második nem lenne mivel nem tervezek házasodni...

Harmadik az evidens

A négyes.. és vissza felé is működik vagy csak te várod el?

2016. aug. 25. 09:41
 6/18 Diavolino44 ***** válasza:
Szerntem is hülyeség elvárni bármit is a másiktól. Ez vagy jön belülről, vagy nem, s ha nem tetszik, akkor ne jöjjön velem össze. Példának okáért, en kedves es udvarias vagyok de a világból ki lehet üldözni a romantikaval, a céltalan setakkal, a beszélni a semmiről. Nézzük fordítva, en megorulok a kártya es társasjátékokert. Amikor a paromra próbáltam "ráerőltetni", hogy megmutatom ezt a játékot, s unta magat egy ora utan akkor tudtam, hogy ez a része az életemnek nem fog működni vele. Ennek ellenére évekig együtt voltunk, mert mas területen, meg megtaláltuk a közös hangot.
2016. aug. 25. 09:49
 7/18 Noren1989 ***** válasza:

Nálam egyedül a 2es gáz, nem kívánom senki emberlányát megkérni.

26/F

2016. aug. 25. 09:57
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Tiltást a 2esnek, a Válasza sértő, provokativ
2016. aug. 25. 09:59
 9/18 anonim ***** válasza:
Ez semmi! Bár még nem volt sajnos részem ilyesmiben, sőt még egy ajándékot se tudtam venni egy lánynak/nőnek sem mivel még normális, hosszan tartó kapcsolat nem volt, na de ez most nem lényeg, de ettől függetlenül ezeket tudnám teljesíteni. A főkérdést elolvasva azt hittem valami külsőre vonatkozó elvárások lesznek, ott elhasalnék az biztos.
2016. aug. 25. 10:03
 10/18 anonim ***** válasza:
Ez teljesen jó, a sétákra, meg arra, hogy én meglepjek valakit, arra nekem is igényem van. Tapasztaltam már, hogy hülyének néztek, amikor hétköznap csak úgy vittem haza egy szál rózsát, és ezt még egyszer nem akarom átélni..
2016. aug. 25. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!