Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közel egy hónapi ismerettség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel egy hónapi ismerettség után miért nem mutatja be nekem a barátnőm a 4 éves kislányát?

Figyelt kérdés

Most válik a férjétől de külön élnek régebbóta. Az a furcsa hogy mindig nálam szeretne talizni, nála pedig csak akkor ha a kislány lefeküdt, alszik a gyerekszobában. Tehát úgy tűnik mintha nem szerené ha engem véletlenül meglátna a gyerek. Azt mondja hogy azért, mert korai.

Ez számomra hihetetlenül hangzik mert gyereket is akar még tőlem, sőt hosszú távú kapcsolatot velem. Most akkor mi van, kamuzik vagy mi van mert nem értem. Légyszíves segítsetek!

2016. aug. 24. 20:35
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Sajnos minden engem igazolt. A nő, - mára már exbarátnő- férjnél van és nem hogy titokban randizott pasikkal a neten hanem a férjével közösen tervelték ki hogy az asszony egyedülálló tehetősebb pasikat szed fel hogy aztán anyagi javakhoz jussanak. Se a nő se az ura nem dolgozott, pedig engem még az állítólagos bankból is felhívott munka után ahol dolgozott..., két házukból az egyik adóügyi végrehajtás alá került, a harmadikon pest közelében 9 milliós adósság van. Sőt mondok jobbat idő közben a jogsiját is bevonták pszichológiai/neurológiai okok miatt...a kislánya születése óta autista....) Köszönöm a kommenteket, hát így jártam.
2016. dec. 6. 02:35
 22/26 A kérdező kommentje:
Korábban ittak és drogoztak is, az asszony még egy orvossal is jóba volt hogy anyaghoz jusson... gondolom a szegény Szonja ezért lett sérült s tulajdonképpen ezért nem mutatta be nekem. Nem pedig az ismerettség korai ideje végett. És persze az előző okok miatt.
2016. dec. 6. 02:53
 23/26 anonim ***** válasza:

"Sőt mondok jobbat idő közben a jogsiját is bevonták pszichológiai/neurológiai okok miatt...a kislánya születése óta autista....) "

Ez a rész mondjuk előfordulhatna ivászat nélkül is. Ha ez igaz, sajnálom a helyzetet, de akkor jobb is, hogy megszűnt a kapcsolat. De megjegyzem, a korábbi válaszok, és a te felháborodásod mindettől független volt: hiszen ha egy tök normális nő lenne, akkor se akaná bemutatni a gyereket 1 hónap után.

2016. dec. 6. 10:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Én azon csodálkozom, hogy neked hogy nem tűnt fel, hogy valami nem stimmel? Ide úgy írtad le nekünk, mint hogyha egy teljesen átlagos normális nőről lenne szó. Azért az ilyen dolgok hamar kiderülnek. Vagy csak én vagyok gyanakvóbb, hogy jobban odafigyelek minden apró jelre is, hogy elkerüljem a defektesebb, problémásabb embereket?
2016. dec. 6. 10:53
 25/26 A kérdező kommentje:
Sajnos csak rövid ismerettségünk volt az első randiig. Egy koncertre hívtam meg ami elég jól sikerült elsőre, az éjszaka annál jobban. A második randi után lett minden gyanús, annyira hogy nem ismertem rá. Az addig kedves intelligens nőből egycsapásra egy alpári szájú modorú lény lett. Emlékszem, hogy csak ültem a konyhaszéken nyugodtan és csak néztem rá ahogy idegesen tördelte magát a gondjaival hogy közbe se szólhattam. És mire elképedtem ezen, azt vágta hozzám hogy az én koromban már adósságomnak kellene nekem is lenni stb. Hihetetlen.
2016. dec. 6. 14:09
 26/26 A kérdező kommentje:
... A B kategóriás jogosítványát még azelőtt bevonhatták hogy eljött kocsival hozzám. De ennek is története van miszerint egy nap felhivott azzal hogy elájult és elment a dokihoz és elvette az engedélyt mert lehet epilepsziás rohama volt. De ez nem igaz, hiszen már az első randinkon hívta valaki, az anyja nem tudom csak hogy letolta csúnyán hogy merte ellopni otthon az autót.
2016. dec. 6. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!