Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közel egy hónapi ismerettség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel egy hónapi ismerettség után miért nem mutatja be nekem a barátnőm a 4 éves kislányát?

Figyelt kérdés

Most válik a férjétől de külön élnek régebbóta. Az a furcsa hogy mindig nálam szeretne talizni, nála pedig csak akkor ha a kislány lefeküdt, alszik a gyerekszobában. Tehát úgy tűnik mintha nem szerené ha engem véletlenül meglátna a gyerek. Azt mondja hogy azért, mert korai.

Ez számomra hihetetlenül hangzik mert gyereket is akar még tőlem, sőt hosszú távú kapcsolatot velem. Most akkor mi van, kamuzik vagy mi van mert nem értem. Légyszíves segítsetek!

2016. aug. 24. 20:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Attól még alig ismer, és az is lehet, hogy ő most nem akar komolyba belebonyolódni egy darabig, ki tudja, mennyi huzavona van a válás miatt. Legyél türelmes, legyenek túl a váláson, rendeződjön az élete, aztán eldől, mi lesz veletek, de ne erőltess semmit. Ha stabilnak érzi a kapcsolatot veled, majd bemutat.
2016. aug. 24. 21:44
 12/26 A kérdező kommentje:
Nagyon türelmes ember vagyok, és meg is értem őt. Viszont van egy olyan sanda gyanúm hogy azért titkolja mert fél hogy a kislány elárul engem az apjának aki épp távol van, vagy nincsenek is vállofélben.
2016. aug. 24. 21:53
 13/26 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a nő a szexre hajt. Tipikus netes társkeresős pipi.
2016. aug. 24. 21:59
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó kommented alapján....

Milyen jól tette hogy nem mutatott be a gyerekének .

2016. aug. 24. 22:01
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel szabadlábon.. egyik kommented üti a másikat..
2016. aug. 24. 22:21
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy ő hajt rád, még párhuzamosan lehet felelősségteljes anyuka. Nyilván nem lett aszexuális attól, hogy vigyáz a gyerekére. Azt mondta, gyereket akar tőled? vagy általában akar még gyereket, és erről beszélt veled? Ez se midnegy.
2016. aug. 24. 22:41
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan barátnőm, akinek szintén elváltak a szülei, és az anyja folyamat vitte haza az új pasijait. Most éppen ő az új apu, mire a gyerek megszokta, valamiért szétmentek újabb törés a gyereknek. Rengeteg problémával küzdött, nagyon sokáig képtelen volt kitartani a barátja mellett, átlag 1,5 hónapot bírt szegény csajszi. Pszihológus segített neki feldolgozni az egészet és deríteni ki, hogy ez a törés áll a háttérben. Érthető, ha nem akarja ennek kitenni a lányát. Nem tudhatod mi lesz pár hét hónap múlva. Majd bemutatja ha eljön az ideje. Mert ha közben kiderül, hogy valami miatt mégsem illetek össze... 1 hónap ismeretség után én se viszek be senkit a lakásomba, ha lenne lányom, biztos nem mutatnám be az illetőnek 4-5-6 hónapig, attól függ mennyire foglal le a válás, az exférj mennyire zaklat stb stb.

Szóval fogadd el. Ha megérik rá a kapcsolat, bemutatja.

20N

2016. aug. 25. 09:03
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Huh... Hát, tényleg szerencse vagy hála Istennek, hogy nem mutatta be neked a gyerekét, ha így beszélsz róla! A kérdés alapján, azt hittem, hogy azért akarod megismerni, mert szereted az anyját, de a kommentek alapján nem ez jön le!

Két hónapja járok a pasimmal, szintén válófélben vagyok és ő is nyúz, hogy mutassam be a gyerekeknek. Megmondtam, hogy majd ha 1000% lesz, hogy hosszútávon együtt maradunk! Nem akarok újabb és újabb férfiakat bemutatni nekik! Elkövettem egyszer azt a hibát, hogy az előző pasimat bemutattam. Elhitette velem, hogy szeret, komolyan tervez, majd összeköltözünk, házasság lesz, gyerek, erre egyszer csak lekoptatott! Persze, addigra megkedvelte a fiam...

Hányok azoktól, akiket nem érdekel a gyerekük lelkivilága, illetve a nekik mutatott példa. A volt férjem pl. a nőjéhez és a szeretőjéhez is elvitte a fiunkat! Bele se gondol, hogy milyen példát mutat!

2016. aug. 25. 10:00
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Jézus! Ha szerined ilyen a nő jobb is, hogy nem mutatott be....
2016. aug. 25. 10:07
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat. Az alap kérdésedre válaszolok.

1 hónap még piszok korai. Ha lenne gyerekem és úgy ismerkednék, fél évnél előbb nem mutatnék be senkit a gyerekemnek.

2016. aug. 25. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!