Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felelőtleneég 2 hét ismerettsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelőtleneég 2 hét ismerettség és 2 randi után?

Figyelt kérdés

hatalmas az összhang köztem és egy elbűvölő lány között, 2hete beszélgetünk, 2randin vagyunk túl, de ő is kimondta már hogy szeret és én is kimondtam. Barátaim szerint korai. Nyilván én érzem, nem a barátaim, de akkor is érdekelne pár vélemény.

Hasonló tapasztalat?

2015. okt. 19. 08:00
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*Felelőtlenség
2015. okt. 19. 08:00
 2/17 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. okt. 19. 08:01
 3/17 anonim ***** válasza:
2randi után???A csajok 2randi után nekem mondják ki a bűvős szót,valami nem stimmel!Légy éber!!!
2015. okt. 19. 08:03
 4/17 anonim ***** válasza:
Javítás:nem mondják ki
2015. okt. 19. 08:03
 5/17 A kérdező kommentje:
22 és 18
2015. okt. 19. 08:04
 6/17 anonim ***** válasza:

Felelőtlenség.

Előbb bizonyítania kéne, nem?

Még nem ismered, nem tudsz róla szinte semmit, mibe szerettél bele?

Lehet hogy még csak szerepet játszik.

2015. okt. 19. 08:30
 7/17 anonim ***** válasza:
Korai. Errzhetsz eros fellangolast de mondjuk masodik randi utan nekem ezt mondana a pasi en megijednek...
2015. okt. 19. 08:48
 8/17 anonim ***** válasza:

Mit értesz felelőtlenség alatt?

Felelőtlenség óvszer nélkül dugni, felelőtlenség nagy összegű hitelt felvenni, felelőtlenség ittasan vezetni, de szerelmet vallani, még ha korai is, nem felelőtlenség.

Ne ragadj le ilyen fasságokon! Ha úgy érzitek, hogy szeretitek egymást, akkor élvezzétek ki az érzést, amíg tart. Sajnos, nem tart sokáig, de ha elmúlik, akkor mindig emlékezz vissza arra az érzésre, amit most érzel, és sokkal szebb lesz a világ.

2015. okt. 19. 09:10
 9/17 anonim ***** válasza:
Felelőtlenség? Felelőtlenség az lenne, ha pap elé állnátok két randi után. Amit ti csináltok teljesen rendben van.
2015. okt. 19. 09:35
 10/17 anonim ***** válasza:
nem felelőtlenség, csak gyerekes, és arra enged következtetni hogy nem volt még kapcsolatotok... így nagy pofára esés lehet a vége
2015. okt. 19. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!