Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelőtleneég 2 hét ismerettség és 2 randi után?
Figyelt kérdés
hatalmas az összhang köztem és egy elbűvölő lány között, 2hete beszélgetünk, 2randin vagyunk túl, de ő is kimondta már hogy szeret és én is kimondtam. Barátaim szerint korai. Nyilván én érzem, nem a barátaim, de akkor is érdekelne pár vélemény.
Hasonló tapasztalat?
2015. okt. 19. 08:00
11/17 anonim válasza:
lehet abban a pillanatban így gondoltátok,de nyilván ,csak fellángolás :) most rajtatok múlik, hogy lesz-e belőle igazi szerelem és párkapcsolat.
12/17 anonim válasza:
szerintem is gyerekes, beteges és talán felszínes is...
13/17 anonim válasza:
Szia! Én és a barátom lassan 3 éve leszünk együtt nem sokára. Hiába ismertük egymást már akkor 1,5 éve, szinte csak látásból ismertük egymást. Egyszer randiztunk, után 1 hétig nem beszéltünk, mert valahogy nem volt meg az összhang. Erre rá 2 hétre lefeküdtünk egymással, utána találkozgattunk hébe-hóba, majd 2 hónapra rá mondta nekem berúgva telefonba, hogy szeret, de én már rég éreztem ezt, csak azért a női becsület... :D Fél évig szenvedtünk, majd nagy nehezen rendes párkapcsolatba fogtunk. 1,5 éve össze is költöztünk, már az esküvőt tervezzük. Sülve-főve együtt vagyunk, de tényleg. Azóta nem volt egy nap, hogy külön lettünk volna, mert konkrétan fizikai fájdalom nekünk :D Másoknak ez sok, el se tudják képzelni, mi nagyon összenőttünk :) Egy munkahelyen is vagyunk, egymás mellett :) Úgyhogy szerintem nem elhamarodott a dolog. 2 hét után lefeküdtem vele, azt mondták, hogy túl hamar odaadtam magam, meg ki fog dobni, én egy ribi vagyok... én meg tojtam mindenkire, úgy csináltam, ahogy én azt jónak láttam. Hja és Ő volt nekem az első mindenben. Most 24 évesek vagyunk.
14/17 anonim válasza:
A ti korosztályotokban (ami még majdnem a gyerek kategória) szerintem belefér. Aranyos. :)
15/17 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, hogy a felnőtt élet kezdeti szakasza :) Tudnak reálisan gondolkodni, szerintem nem kell azért legyerekezni őket, mert Ők így látják jól :) A 30-40 évesek hónapokig várnak talán? Nincs libidó? Nincs érzelem? Ugyan már :D Nekem vannak ilyen korosztályból ismerőseim, hát... valaki valamit tud kezdeni az ellenkező nemmel, valaki tini módjára kezeli a dolgot, na és az örök vesztesek... :) Embertől függ :)
16/17 anonim válasza:
Nem korai. Csak ti érzitek, a ti szerelmetek, védjétek meg és ne hallgassatok a külvilágra.
17/17 anonim válasza:
Ezt nektek kellene érezni, hogy mi a korai és mi nem...
Valószínű, hogy még nem alakulhatott ki bennetek egy mélyebb érzés, csak fellángolás.
Töltsetek együtt minél több időt, ismerjétek meg egymást és legyetek azon, hogy ne csak fellángolásból legyen kimondva ez a szó...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!