Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyitől teherbe eshettem?
Figyelt kérdés
A barátommal pettingeltünk. Került az előváladékból a hüvelybemenetemhez "összedörzsöltük", plusz a bugyim is teljesen átázott, amit muszáj volt felvennem. A barátom kinevetett, hogy emiatt nem kell aggódni, sperma nem volt, ami igaz is, mert nem ment el. Most 4 napja késik a menstruációm. Terhes vagyok?2015. okt. 18. 13:53
1/6 anonim válasza:
elvileg lehet de minimalis az esely erre
2/6 anonim válasza:
Voltam Hasonlo szituban ennyitol nem lehetsz terhes nyugalom. Ne gorcsolj mert meg tobbet kesik majd. Ha megse Jon meg csinalj majd egy tesztet.
18/L
3/6 anonim válasza:
Minek szexelsz,ha nem vagy tisztában a dolgokkal?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem szexelek. A másik meg, hogy sok ilyen esetről hallani.
2015. okt. 18. 14:12
5/6 anonim válasza:
Már ha csak hozzád ér a farkával ,attól is teherbe eshetsz, hiszen spermiumok mindig találhatóak a "férfiasságon".
Az esély nem nagy.
6/6 anonim válasza:
:-S ne ilyesztgessétek a kislányt. Valószínűleg nincs okod aggódni.
Szexelni viszont akkor kellene, amikor tudod vállalni a felelősséget is, ami vele jár...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!