Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az itt kialakuló szerelmekről?
Egyáltalán van itt olyan aki itt ismerte meg párját?
Ha igen mióta tart, hogyan kezdődött?
6-os!
Itt arról szól a kérdés, hogy itt ismert-e meg a párját.
Segítek ha nem megy.
Nekem volt innen barátnőm kettő is. Az egyikkel 1,5 évet voltunk együtt. Nagyon szép emlékeim fűződnek hozzá, igazából neki is, csak túl gyerekes volt még. Az élet dolgait sajnos nem igazán akarja elfogadni és emiatt alakult ki egy kis nézeteltérés, úgy döntöttünk, hogy elválnak útjaink de nagyon-nagyon jó volt!
Szóval nem kamu, hogy innen lehet normális kapcsolat is. Dióhéjban ennyi a történet,ha valakit érdekel konkrétabban akkor elmondhatom neki.
25F
Én nem hittem a netes ismerkedésben, netes szerelemben. Sokáig. A sok bunkó, szexéhes és sokszor buta fiúkkal / férfiakkal "sikerült" csak beszélnem itt. Nyáron viszont fordult a kocka. Nem mondom, hogy neten keresztül szerettem bele a barátomba, mert akkor hazudnék. Inkább csak erősen megkedveltem. :D Külsőre nem ájultam el tőle első látásra (fénykép csere), viszont találkoztunk. És az első találkozás után már kezdett tetszeni. A második után pedig már két órán keresztül még azzal voltam elfoglalva, hogy jajj de jó volt vele lenni, aztán meg, hogy mikor lehetne megint.
Nem tudom, hogy bele lehet-e szeretni valakibe személyes ismeretség nélkül, nekem nem sikerült csak miután megismertem valójában. De nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy másnak ez sikerült.
Ja és írtam, hogy fénykép csere után "nem ájultam el" különösebben. Lehet hogy nem az a kimondott helyes, mindenlányróllecsúszikabugyiharánéz típus, viszont ahogy személyesen élőben láttam egészen más volt. Az összhatás más volt. Közre játszott a tekintete, a hangja, a gesztusai, stb. Egyszóval az internet nem túl személyes dolog. Itt csak a nagyon őszinte és nyílt embereket lehet valamennyire megismerni. De még ők is másabbak élőben.
UI: Immáron 2 éve együtt vagyunk a barátommal. Boldogok vagyunk. Szóval nem gondolom, hogy rosszabb, kevesebb, elhanyagolhatóbb lenne azok kapcsolata, akik itt vagy bárhol máshol az interneten "ismerték meg" egymást.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!