Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez belefér egy kialakuló párkapcsolat mellett?
Sziasztok,
Néhányszor randiztam egy lánnyal, tetszik, de még nem tudom pontosan mit akarok tőle, nem járunk.
Hamarosan elutazom néhány hétre. A helyszínen sok lány lesz, gyakori ott a sex is.
Mit gondoltok arról, ha ott lefekszem valakivel? Arra gondoltam, hogy legalább gyakorolok a lehetséges párkapcsolati jelöltre is sexuális téren.
23 Férfi
Kort, nemet írjatok, köszi.
"gyakorolok a lehetséges párkapcsolati jelöltre is sexuális téren."
Legalább ne találnál ki szánalmas kifogásokat...
Belegondolok, hogy mit éreztem volna, ha megtudom, hogy a barátom az ismerkedési fázisban másokkal akar szexelni... baromira rosszul esett volna, valószínűleg nem is akartam volna összejönni vele ezek után.
Mondjuk róla már eleve tudtam, hogy nem vonzza az érzelemmentes szex, ezért is jöttem vele össze... ő velem akart "gyakorolni", és nem másokkal...
Azt gondolom, hogy ha egy pasinak mindegy, hogy kibe dugja, akkor olyan szexet is érdemel...
Valószínűleg fogalmad sincs róla, hogy milyen az, amikor egy nő kifejezetten MIATTAD, ÉRTED, VELED szexel, nem akárkivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!