Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet huszonéves, szingli, beszámítható, nem közveszélyes de örült pasikkal ismerkedni?
Nem biztos, hogy pszichikai probléma kell ahhoz, hogy valaki más legyen, mélyebb, elvontabb, "értékesebb". Tudod, teljesen ép pszichéjű, egészséges emberek között is akadnak ilyenek. Menj el bármelyik egyetem bölcsészkarára, filozófia-filológia szakokra, ott találsz pár ilyet, egészen biztosan. Sőt, szerintem egyébként a nyelvi szakokon is.
De keress olyat, ami neked tetszik. Valóban jó ötlet erről megkérdezni az orvosod, ha mást nem, legalább ő is megmondja a tutit.
"Egy ember aki más mint az átlag? más mint a tömeg, akiktől már viszolygok? Érdekesebb? Mélyebb? Elvontabb? Talán értékesebb is? Igen, tényleg ez kell, erre vágyom."
Tényleg kérdezd meg az orvosod. Nem úgy tűnik, mintha képben lennél a dolgokkal.
Ezen mindig beszarokmikor olyan elvárások vannak, hogy egy férfi legyen kemény de érzékeny, fiatal de tapasztalt, vad alfa hím de hűséges, őrült de értelmes ,őrült de ne baxon pofán ,őrült de stb...
Eljött az idő, hogy megkérdezd magadtól!: Mit is akarok?
Azt amit le ìrtam.
Az emberek össze tettek, egyszerre több félék, mert kell az egyensùly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!