Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mi volt a legbunkóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi volt a legbunkóbb módja, ahogy eddig visszautasítottak benneteket?

Figyelt kérdés

2016. aug. 24. 12:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%
Az első. Tizenöt éves voltam és még korábban elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Ő meg közölte, hogy örülni fog, ha többet sosem fog látni engem.
2016. szept. 1. 11:16
 22/31 anonim ***** válasza:
84%

17 Dehogy modern. Azt hiszed az ókorban vagy a középkorban vagy akár csak a szocializmusban soha nem kezdeményeztek a nők is konkrétan? Az hogy a te elveidben negatív visszáns hangot kap az egy dolog.

Ettől függetlenül a nők is kezdeményeznek, ahogy én is tettem, és az az igazság, hogy ez nem is visszautasítás volt, vagy nem tudom mi, mert a srác egyenesen leblokkolt.

2016. szept. 1. 11:31
 23/31 anonim ***** válasza:
94%
4 évig voltunk egy osztályban, és utolsó évben megkérdezte hogy "Te nem fiú vagy?" mondtam hogy nem, és hogy a ruháimból nem tünt fel hogy lány vagyok? Akkor ezt mondta "azt hittem hogy meleg vagy"...visszagondolva ez vicces xd
2016. szept. 1. 13:14
 24/31 anonim ***** válasza:
92%

én még ált.suliban az összeszedve minden bátorságomat megkérdeztem az akkori nagy szerelmemtől hogy "mekkora esély van arra, hogy járjunk?" ő meg azt felelte, hogy "kábé 10-15 százalék" :D

ezen most csak röhögök, de akkor nagyon le voltam törve...29L

2016. szept. 1. 17:44
 25/31 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk alapvetően inkább hölgyválasz volt gimiben a szalagavatónál a hagyomány. Mivel nem voltam népszerű az osztályban ("stréber", amiért tanultam, fura, amiért hülye szüleim vannak, meg nem voltam csontsovány - még a BMI szt egészséges kategória határán voltam, viszonylag arányos testalkattal, melles-fenekes lány voltam), nyilván nem az alfákat céloztam be, hanem az egyik legnyomibb srácot, akit más úgyse választott volna (zsíros haj, szájszag, későn is ért, naggggyon gyerekes és éretlen volt stb.)... bár most visszagondolva, nem is lett volna akkora baj, ha nem lett volna párom és nem kellett volna produkálnom magam, de mindegy :D. Na, akkor a srác azt mondta, hogy ööö... meggondolja... még csak nem is utasított vissza, de azért a fintorgásokat láttam az arcán. De aztán láttam, ahogy szünetben fűzi a többi csajt, akik csak annyiban jobbak nálam, hogy 5 kilóval könnyebbek és menőbbek meg nagyobb a pofájuk... na, az azért nem esett jól. Végül belátta a helyzetét, és együtt táncoltunk.
2016. szept. 7. 10:44
 26/31 anonim ***** válasza:
68%

#23 ahaha, köszi, iszonyú jót röhögtem... :D

(#24 is erős :))

Pasiként mondom amúgy, hogy egy nőnek azért nem jó ilyen módon kezdeményezni, mert egy férfi sokkal másabb érzelmileg. Oda egy erősebb hatás kell, hogy valami történjen. Szóval szerintem ez valami út kell, hogy legyen, ahogy beindítod a másikat. Egy ilyen kérdés ez így légüres térben hagyja a másikat.

2016. szept. 8. 16:59
 27/31 anonim ***** válasza:
81%

- Jól érzem veled magam, szeretném, ha ismerkednénk

- Ez túlzás lenne

2016. szept. 8. 17:11
 28/31 anonim ***** válasza:

18 évesen megkérdeztem egyik gimis évfolyam társam, hogy lenne kedve randizni velem? Válaszra sem méltatott csak megfordult és elment. Most már elég vicces, de akkor szomorú voltam. :D

A női kezdeményezés nálam alap volt, máskülönben sosem lett volna pasim, nem voltam népszerű soha sehol. Ezt nem agresszív módon kell érteni, csak én kezdtem a beszélgetést, én indítottam az ismerkedést, ilyesmik. Abszolút egyértelművé tettem, hogy bejön, mondjuk úgy.

25L

2016. szept. 8. 17:20
 29/31 anonim ***** válasza:
jó a ez a topik nagyon, írjatok még.. nekem sajnos viccesem nincs, én csak simán kaptam a bannt, meg fiú is vagyok mondjuk :D
2016. szept. 9. 01:31
 30/31 anonim ***** válasza:

Két ilyen esetem volt, az egyik az oviban xD, nagyon bejott a Zsolti, de mikor megmondtam neki homokot szórt a fejemre, hozzámvágta a kislapátot és ebédnél leöntött borsólevessel így sürgősen kiábrándultam belőle :)

A másiknál 14 éves voltam, nagyon tetszett az egyik osztálytársam, írtam neki szerelmeslevelet amiben meghívtam sütizni, ő meg széttépte és azt mondta: inkább nem. Veled nem. :( az szíven ütött de kihevertem :)

2016. szept. 9. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!