Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mi volt a legbunkóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi volt a legbunkóbb módja, ahogy eddig visszautasítottak benneteket?

Figyelt kérdés

2016. aug. 24. 12:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%

Hátam mögött terjesztette egy fiú, hogy nem vagyok normális, pedig csak nagyon önbizalomhiányos voltam/vagyok, és keveset beszélek. Ezt elhitte az összes fiú a környezetembe (abban a közösségben, ahova jártam), teljesen le voltam írva előttük, esélyem sem lett volna, hogy bármelyikük is össze akarjon jönni velem. Pedig többen is tetszettek nekem.

Nem táncolt velem senki a szalagavatómon. Még beosztott párom sem volt, mert senki nem akart velem lenni, és végig csak petrezselymet árultam, mert a szabad táncban sem kértek fel. És mindezt úgy, hogy előtte végig azt hangoztatták 4 évig a fiú osztálytársaim, hogy micsoda jó személyiségem van, jókat lehet velem beszélgetni, értelmes, értékes ember vagyok. Erről ennyit. -.-

Kiröhögtek, ha látszott rajtam, hogy szeretnék többet valakitől.

"Nagyon-nagyon jófej vagy, de csak mint barátot bírlak."

Elhívtam egy fiút randira, erre közölte, hogy nem tudja, hogy el akar-e jönni rá. (Nyilván nem akart, és azóta is elkerült, mint egy leprást).

És egyik sem alfa-hím volt, hanem alacsony, sovány, átlagos, átlag alatti arcú béták, meg omegák.

Most már úgy van elegem az egészből, ahogy van. Soha többet nem fogok kezdeményezni senkinél.

Azzal az álszent dumával meg ne jöjjön senki, hogy a belső tulajdonságok többet érnek, mert rohadtul nem a belső számít, ha nincs meg a megfelelő külső, akkor eláshatod magad!

Nem tudom, hogy meg fogom-e bánni azt, hogy nem kezdeményezek senkinél. Ennyi fent leírt esemény után egyelőre ott tartok, hogy megpróbálom megmenteni az önértékelésem, ami most szinte nem létezik.

2016. aug. 24. 13:27
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Őszintén szólva bunkón még sosem utasítottak vissza, mindegyik srác nagyon rendes és korrekt volt. Megmondták, hogy kedvelnek, tetszem nekik, de nem szeretnének velem komoly kapcsolatot, illetve volt olyan is, aki azt mondta, hogy legyünk inkább csak barátok.
2016. aug. 24. 13:40
 13/31 anonim ***** válasza:
20%

Férfi vagyok és elnézést kérek ha kicsit durva leszek és nem teljesen ideillő.

Még is mi a francért kezdeményeznek a lányok (már mint teljesen konkrétan)? Legrosszabb esetben is csak utaló jeleket, kétértelmű dolgokat mondhatnak és kacérkodó viselkedést tanúsíthatnak az adott személlyel. Az, hogy konkrétan már a nő udvaroljon a férfi szerepét átvéve önmagában bukóvári ügynek találom. Miért nem rögtön egy szoknyát adtok ajándékba a srácoknak "leszel a csajom?" kérdéssel?

Azok, akik "soha többet nem fognak kezdeményezni" tegyenek így! Viszont látszódjon, hogy vevők vagytok mások kezdeményezésére, különben egyedül maradtok!

Sok sikert! :)

2016. aug. 24. 13:42
 14/31 anonim ***** válasza:
95%
13: Hiába mutatom sokszor, hogy vevő vagyok rá, a félénkebb srácok soha az életben nem fognak odajönni, mert nem hiszik el, hogy tetszenek nekem. Akik eddig a szemezés, mosolygás után odajöttek, azokról kiderült utólag, hogy nagy nőcsábász az összes... Ennyit erről.
2016. aug. 24. 13:50
 15/31 anonim ***** válasza:
96%
# 13: A szerepekhez való görcsös ragaszkodással az élet lényegét veszítjük el, kiöntjük a fürdővízzel együtt a gyereket is. Meg kéne már érteni, hogy nem szerepeket kell játszani, hanem önálló személyiségnek kell lenni, és azok a helyzetek, amikbe kerülünk mind egyediek valamilyen téren, itt sem lehet sablonokat felállítani. Pláne, hogy elég gyakori a visszaélés, a felelősség másikra hárítása a szerepekre alapozva. Boldogok leszünk így? Nem. Talán csak az, aki annyira buta, hogy nincsenek önálló gondolatai, és meg kell neki szabni, hogy milyen szerep szerint éljen... Ha egy lány úgy gondolja, hogy kezdeményezni akar, tegye. Elvégre mi a cél? Egy olyan kapcsolat kialakítása, ahol a felek önmaguk és boldogok lehetnek. Ha kudarcba fullad a kezdeményezés, az nem baj, mert akkor más lesz az, akivel majd boldog lesz. De ha csak ül és sírdogál, hogy "jaj, én lány vagyok, ezért ha egyszer pórul jártam, akkor örök letargiába merülök, hogy majd a fiúk intézzenek el helyettem mindent brühühü", akkor nem lesz boldog.
2016. aug. 24. 14:28
 16/31 anonim ***** válasza:
89%

Lol, eddig meg az volt a problémája itt szinte minden férfinak, hogy csak ők azok, akik vállalják a megaláztatás kockázatát, a nőknek meg annyi a dolguk, hogy meresszék a seggüket, válogassanak és szidalmazzák a pasit, ha az nem felel meg az elvárásaiknak.:D

Mi az, hogy csak ezt mondHATom és amazt tanúsítHATom? Majd én eldöntöm, hogy mit szabad nekem és mit nem. Ha próbálkozom és elutasítanak, az az én bajom lesz. Különben sem jönnék ki valakivel, aki ilyen szinten a társadalmi normák rabja.

2016. aug. 24. 14:55
 17/31 anonim ***** válasza:
13%

#15 Nincs itt szó a szerepekhez való görcsös ragaszkodásról, csupán ez egy régimódi felfogás. Amiről Ti beszéltek az már modern. Mindenkinek joga van megválasztani melyik csoportba tartozik és miszerint él.

Igazad van, nem megoldás a befordulás, de aki ezt eldöntötte azon egy ideig úgy sem lehet változtatni.

#16 Szerencsére nem ismerem az itteni férfiakat és nem is akarom.

Nem is parancs, inkább javaslat. Persze, azt csinálsz amit akarsz, de azért a rendőrök ne vigyenek el bilincsben. Nevelésnek hívják.

2016. aug. 24. 15:12
 18/31 anonim ***** válasza:
96%
Amikor 13 voltam, irtam egy szerelmes levelet egy fiunak. Mivel izgultam eleg csunya lett es tele tettem "csokos" ruzs nyomokkal, ami ossze is kente. Nem tudta elolvasni es azt hitte valami rondat irtam neki, mert egy haverja azt momdta neki, hogy utalom, ezert megkergetett es kirugta a labam majd hozzam vagta a levelet. Persze nem ertettem es elkezdtem sirni es azt mondtam soha tobbe nem irok szerelmes levelet. Dobbenten allt es nezett, hogy ez szerelmes level volt? Azt hiszem ennel rosszabb nem volt :)))
2016. aug. 24. 19:12
 19/31 anonim ***** válasza:
77%

Úgy mondod, mintha már csuktak volna le valakit azért, mert lány létére kezdeményezett.:D Ugyanis itt erről volt szó, nem másról. Imádom, mikor kiforgatják a szavaim a humor kedvéért.

Egyébként örülök, hogy ennyire a szíveden viseled vadidegen emberek sorsát is, és biztos vagyok benne, hogy lelkiismeretes apa leszel a későbbiekben, de nem hinném, hogy jogodban áll nevelgetni az itteni válaszolókat. Felnőtt emberek vagyunk önálló véleménnyel, mint ahogyan te is.

#16 voltam.

2016. aug. 25. 01:25
 20/31 anonim ***** válasza:
88%
Hát, volt egy pasi, aki üldözött, hogy mennyire oda van értem, aztán amikor beadtam a derekam, nem akart többet találkozni, mondván marad inkább a sovány lányoknál. Nem értettem... Akkor minek járt utánam, hogy imádja, ahogy kinézek és mennyire izgatja.
2016. aug. 25. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!