Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkoznátok olyan lánnyal akinek rossz a múltja és a háttere?
Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 21:45
11/17 A kérdező kommentje:
ismerem, csak a másik oldaláról nem tudtam.
2016. aug. 23. 22:14
12/17 anonim válasza:
Ne foglalkozzál azzal ki mit mond, adj lehetőséget mind a kettőtöknek. Sajnos az emberek olyanok hogy inkább rosszat akarnak mint jót. Az meg hogy a kapcsolatotok előtt kivel mi volt, az a magánügyi, miután összejöttetek akkortól kezdve számít az hogy viselkedik.
13/17 A kérdező kommentje:
De némelyikkel nem volt kapcsolatban, és ugy csinálta...
2016. aug. 23. 22:44
14/17 anonim válasza:
Azt ne mond, hogy te fiúként nem csináltad úgy sose....
Neki is vannak testi igényei úgyan úgy mint a pasiknak, ha épp nincs senkije miért ne szexelhetne valakivel? Ráadásul ha a haverod is benne volt akkor meg mi a kérdés? Mind ketten szinglik voltak mind ketten akarták, ő dolguk.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem a havarom csak ismerem ennyi.
2016. aug. 23. 22:55
16/17 anonim válasza:
Én párom kijelentette, hogy nem érdekli a múltam. Nem mintha össze-vissza kavargattam volna, de az sem érdekelné. Nem akar tudni az exeimről, se semmiről ilyen téren. Azt veszi figyelembe, aki mellette vagyok.
Hasonlót tudok tanácsolni. Figyeld meg, hogyan viselkedik veled, és te hogy érzed magad mellette. Bár ha alapból ilyen fenntartásokkal kezeled, és ezt nem tudod levetkőzni, akkor így is úgy is megmérgezed ezzel a kapcsolatotokat.
17/17 anonim válasza:
Szerintem is a jelenre kkncentràlj. Az en parom folyton az előző csajaimmal volt elfoglalva nyomozott utànuk, felvette velük a kapcsolatot...beteges viselkedès. Amugy kvabòl lesz a legjobb felesèg, ugyhogy semmit nem jelent a mult. Ismerd ki,es azt nèzd mit tesz, ne azt h mit mond.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!