Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más nőket miért szeret annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőket miért szeret annyira a párjuk és engem miért nem?

Figyelt kérdés
Azt látom mindig hogy másokat hogy szeret a párjuk, Facebookon közös képeket posztolnak, engem meg mindig lesz@rnak. Mindig olyan pasikat fogok ki, aki arra sem képes hogy akkor is keressen ha éppen nem találkozunk, nem írna sem üzenetben, fel sem hívna.
2016. aug. 23. 15:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Mert hülyéket fogtál ki, rosszul választottál ennyi.
2016. aug. 23. 16:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehet te olyanokat fogsz ki akik nem szeretik mutogatni vagy túlzottan kimutatni az érzelmeiket. Az én egyik exem az pl. 5 hónap után mondta nekem, h szeretlek. Valakiknél azt látom, h folyton virágokkal lepi meg a párja, de ez nem jelent semmi. A barátnőmék pl kívülre mutogatják, h ők milyen boldogok, ide oda járnak kirándulni, a face oldalul tele közös és szerelmes képekkel. Közben egymást csalják, az 1 év alatt vagy 20x szakítottak és a barátnőm más pasihoz járkált el titokban. Tényleg annyira tökéletes? Attól mert nem látsz bele, sosem tudhatod!

Az én párom is elkezdte mondani, amikor a barátnőm oldalán meglátta, h az ő párja meglepetésképpen egy csokor vörös rózsával lepte meg, h kicsit szégyelli magát amiért ő nem rukkol nekem elő ilyen meglepetésekkel... De megnyugtattam, h számomra erre nincs szükség, csupán h legyen hűséges és szeressen :)

2016. aug. 23. 16:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Le se bagózik, de neked ilyen pasi kell, mert helyes, szóval király..

"Mint ha olyan könnyű lenne másikat keresni." Ez pedig a nap poénja :DD

2016. aug. 23. 17:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Attól mert valaki nem helyes attól még lehet bunkó, mint ahogy te is utolsó.
2016. aug. 23. 17:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha egy pasi így viselkedik, akkor kivágom.

Azzal maradok együtt, aki megfelel.

Amíg úgy vagy vele, hogy lehet hogy bunkó, de legalább van, addig nem is fog ez változni.

Ezen kívül okot is adok rá, hogy szeressen és megbecsüljön. Én se csak úgy vagyok.

2016. aug. 23. 17:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy marhaság. A párommal 8 eve vagyunk egyutt, jelenleg is szerelemben, tele kozos tervekkel, álmokkal, amiket ugy tunik most meg is valositunk, ES soha nem voltunk posztolgatos emberek, may egy-egy kozos kep, bar nekem jelenleg egy sincs, meg magamról sem. A nővérem es a párja kirakjak meg azt is mikor mennek wcre, nincs olyan kozos program, amirol ne lenne kint 5 kep, hogy itt voltunk ott voltunk, kiteszik az életüket nagy vigyorral, a valóságban pedig alig bírnak ki egymással 1 napot is, csaltak is egymast, a párja csak hogy ne kelljen itthon lenni ebben a fene nagy boldogsagban inkabb kulfoldon dolgozik. Ennyit errol.
2016. aug. 23. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!