Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan lányok, nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok, nők, akik jóval többet keresnek a párjuknál, de nincs belőle konfliktus (tehát nem munkanélküli a párjuk, de ti többet kerestek, akár dupláját is)?

Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:

konkrétan a 3xát keresem meg

de soha nem volt gond

bár az is igaz h nem tudja a pontos összeget :D

ugyan annyit teszek a közösbe a többi megtakarításba megy

mivel nem szórom a pénzt és nem nagyzolok vele így nem látszik a különbség

2016. aug. 17. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, már elváltam pár éve, de a házasságom több éves fennállásának nagyrészében én voltam a jobban kereső fél (nagyjából 2-2,5* többet kerestem).

Mivel a férjemet nem a pénztárcája alapján választottam, így számomra nem jelentett problémát. Természetesen nem is ezért váltunk el.

Azt vettem észre, hogy a kapcsolatunk elején, amikor már volt szó az anyagiakról is, akkor ő egy picit feszélyezve érezte magát- de ezen gyorsan túl tudtunk lendülni.

Én nem éltem ezzel sosem vissza (az nagyon alpárinak tartom minden élethelyzetben, amikor elhangzik mondjuk egy ilyen "az én kenyeremet eszed" jellegű) és természetesen a volt férjem is tisztességesen dolgozott, tett azért, hogy előbbre jusson, tehát szó nem volt arról, hogy egy dologtalan, lusta, munkanélküli herét kellett volna évszámra eltartani.

Én el tudom fogadni, hogy mindenki életében (leyen nő vagy férfi) vannak olyan élethelyzetek, amikor nehezebb akár anyagilag is. Vannak olyan szakmák is, amelyeket becsülettel végezve sem lehet szert tenni "nagy pénzekre" (tipikusan a segítő szakmák: mentős, tűzoltó, de a tanár és a szociális munkás is), miközben általában tanult, empatikus emberek azok, akik ezt hivatásnak választják.

Nem lehet mindenki befektetési tanácsadó, építési vállalkozó vagy top manager, de szerető társ, biztos partner ettől még lehet.

Egy komoly kapcsolatban, együttélés alatt, házasságban már úgy sem az a központi kérdés x év után, hogy ki mennyit keres, hanem az, hogy közösen mennyink van és mik a céljaink.

Ezzel együtt igen jelentős anyagi különbségnél (a 2-3* kereset számomra még nem az) akkor, ha én vagyok az anyagilag szerényebb fél, minden gond nélkül partner lennék akár egy vagyonjogi szerződésben, akár más nem 50-50%-os megosztásban is, mert tudom azt is, hogy általában a sok pénzért is meg kell dolgozni, nem csak a kevésért :)

39N

2016. aug. 17. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Először így volt.

Nekem a közös kassza alap. Egy család vagyunk.

Sokat jelent neki, hogy én akkor is mellette álltam, mikor más nő menekült volna.

Egy ideje kb. hasonló a keresetünk, most fordul a kocka, mivel babát várunk. De ez se gond.

Valamilyen szinten most is jobban állok, a házunk az enyém, neki nincs se ingatlan, se ilyesmi. De sose lesz olyan, hogy "ez itt az enyém, úgyhogy ku.ss".

2016. aug. 17. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Jelen. Vmivel több, mint dupláját keresem a pároménak. Konfliktus nincs belőle még, bár együtt még csak egy hónapja élünk. Max. annyi, hogy néha elszontyolodik, hogy nem érdemel meg engem, meg hogy nem tudja, hogy láthatom őt férfinek... havonta-kéthavonta egyszer rájön ez, én megnyugtatom, és ennyi. Nem látom rajta, hogy ez olyan szinten frusztrálná, hogy már pszichológiai eset lenne.
2016. aug. 17. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:

4. vagyok

- amúgy közös kassza, keresetarányosan... a maradék összeggel számlafizetés, ételvásárlás stb. után mindenki azt csinál, amit akar, nem szólunk bele egymáséba (ő pl. nem szólt egy szót sem azért, hogy egy magamhoz képest nagyobb összeget otthagytam ruhaboltokban az elmúlt 2 hónapban, hogy kicsit felfrissítsem a dolgozós ruhatáramat) bár mi szeretjük meglepni, kisegíteni egymást amúgy is.

2016. aug. 17. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Vannak.

Kb 3-szor annyi a keresetem minta férjemé.

Nem problémázik, örül neki.

2016. aug. 17. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Off: pasi vagyok és jelenleg a feleségem 20x-osát keresem, de "alapjáraton" is a 10x-esét. Még soha nem volt olyan, hogy a mindenkori páromnál ne kerestem volna min. 5x többet. Le is égne a bőr a képemről, ha nem így lenne.
2016. dec. 4. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!