Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért munkanélküli semmirekellő fiúkat választottak helyettem?
Én egész nap dolgozok a gazdaságban, alig állok meg , azért élek ,hogy dolgozhassak így sehová nem járok el. Azért is teperek ,hogy egy lánnyal pár év múlva házat tudjak venni, ha úgy összekerülök eggyel.
Nap végén hulla fáradt vagyok a faluban, többen mondtá ,ha valaki engem választ nagyon jól jár, betermellek sok mindent, dolgos, fain vagyok pl.: bérmunkázok, ellesztek, stb
Három csajnál is próbálkoztam ,mind unalmas vagyok, igaz ők csak otthon voltak egész nyáron se munka se semmit nem csináltak. Meg nem értették meg, hogy nekem nincs időm elmenni velük sehova szórakozni, meg nem értették meg az állatok mindennapi dolgozni kell. Meg ,elmondtam azért is teperek ,hogy később jó sorba legyünk, meg fenntartsunk egy életszínvonalat erre ők, nekem nem erre van szükségem, az hogy éljünk szórakozzunk. Nem hiába semmirekellő bulizós munkanélkülieket választottak.
Nincs szükség a mai lányokért kidolgozni az embernek a belét, ezek a lányok miért nem dolgoznak, miért nem beszéli őket ki a falu? Hogy találtak munkanélküliként párt?
én is ugyanebben a cipőben vagyok.
nem éri meg lerokkanni, nézzél testépítős oldalakat, zsákcipeléssel nem lehet edzeni zsákcipelésre.
Azért vannak loserekkel, mert az az ő szintük.
Aztán 25 évesen amikor már tényleg ciki, hogy semmijük sincs, majd odamennek hozzád, és mondják, hogy már gazdag vagy, lehet barátnőd.
Az ilyeneket sz..d le, nehogy még szivassanak is.
Hány éves vagy?
Időt kell szakítani különböző dolgokra. Ha barátnőt szeretnél először meg kell hódítani amihez idő szükséges. A megtartásához meg még több.
Nem arra vágynak a lányok, hogy férjhez menjenek és egész nap gyerekeket neveljenek és közben a férjük állandóan dolgozzon. Olyan pasira van szükségük aki figyel rájuk,törődik velük, van közös érdeklődési körük, ott van mellettük ha szükség van rájuk. Ha valaki ezt meg tudja adni a barátnőjének az nem azt jelenti, hogy nem dolgozik és lusta.
Meg kell találni az aranyközéputat. Ne feled nem minden a pénz, persze az is kell a boldoguláshoz.
Miért foglalkozol velük, az ő életük azt csinálnak amit akarnak. Nem hozzád valóak.
Néz körül máshol, ismerkedj járj el néha a haverjaiddal. Valószínűleg találsz hozzád való csajt. Még ismerkedős oldalakon is körülnézhetsz, hátha valakivel közös hullámhosszra kerültök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!