Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért munkanélküli semmirekell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért munkanélküli semmirekellő fiúkat választottak helyettem?

Figyelt kérdés

Én egész nap dolgozok a gazdaságban, alig állok meg , azért élek ,hogy dolgozhassak így sehová nem járok el. Azért is teperek ,hogy egy lánnyal pár év múlva házat tudjak venni, ha úgy összekerülök eggyel.

Nap végén hulla fáradt vagyok a faluban, többen mondtá ,ha valaki engem választ nagyon jól jár, betermellek sok mindent, dolgos, fain vagyok pl.: bérmunkázok, ellesztek, stb

Három csajnál is próbálkoztam ,mind unalmas vagyok, igaz ők csak otthon voltak egész nyáron se munka se semmit nem csináltak. Meg nem értették meg, hogy nekem nincs időm elmenni velük sehova szórakozni, meg nem értették meg az állatok mindennapi dolgozni kell. Meg ,elmondtam azért is teperek ,hogy később jó sorba legyünk, meg fenntartsunk egy életszínvonalat erre ők, nekem nem erre van szükségem, az hogy éljünk szórakozzunk. Nem hiába semmirekellő bulizós munkanélkülieket választottak.

Nincs szükség a mai lányokért kidolgozni az embernek a belét, ezek a lányok miért nem dolgoznak, miért nem beszéli őket ki a falu? Hogy találtak munkanélküliként párt?

2016. aug. 14. 14:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
Úristen, leállíthatnád magad és tanulj már meg írni.
2016. aug. 14. 14:46
 2/29 A kérdező kommentje:
Tudod, dög fáradt vagyok, ma sem egész nap heverésztem mint ezek akiket leírtam.
2016. aug. 14. 14:51
 3/29 anonim válasza:
93%
"Ezek" gondolom egyetemre jarnak, ami most nyaron ugye szunetel. Nyilvan nem csak ez szamit, de valoban jobb egy tanult, intelligens ember, akinek eleg napi 8-9 orat dolgozni es jol keres vele, mint egy gazdasagban dolgozo, aki heti 7 nap dolgozik 12 orat. Szep dolog a ket kezi munka, biztosan szorgalmas vagy, de nem szep dolog leszolni azokat, akik nem lapatolnak disznoszart 18 evesen, hanem inkabb elmennek egyetemre. Es az sem baj, ha a 18 eves lanyok bulizni akarnak. Mikor, ha nem most?
2016. aug. 14. 15:00
 4/29 anonim ***** válasza:
24%
Mert manapsag a becsuletes munka nem er semmit a tarsadalom szemeben. A mellebeszeles meg a gerinctelen eletmod a szexi.
2016. aug. 14. 15:07
 5/29 anonim ***** válasza:
4%

én is ugyanebben a cipőben vagyok.

nem éri meg lerokkanni, nézzél testépítős oldalakat, zsákcipeléssel nem lehet edzeni zsákcipelésre.

Azért vannak loserekkel, mert az az ő szintük.

Aztán 25 évesen amikor már tényleg ciki, hogy semmijük sincs, majd odamennek hozzád, és mondják, hogy már gazdag vagy, lehet barátnőd.

Az ilyeneket sz..d le, nehogy még szivassanak is.

2016. aug. 14. 15:08
 6/29 anonim válasza:
98%

Hány éves vagy?

Időt kell szakítani különböző dolgokra. Ha barátnőt szeretnél először meg kell hódítani amihez idő szükséges. A megtartásához meg még több.

Nem arra vágynak a lányok, hogy férjhez menjenek és egész nap gyerekeket neveljenek és közben a férjük állandóan dolgozzon. Olyan pasira van szükségük aki figyel rájuk,törődik velük, van közös érdeklődési körük, ott van mellettük ha szükség van rájuk. Ha valaki ezt meg tudja adni a barátnőjének az nem azt jelenti, hogy nem dolgozik és lusta.

Meg kell találni az aranyközéputat. Ne feled nem minden a pénz, persze az is kell a boldoguláshoz.

2016. aug. 14. 15:10
 7/29 A kérdező kommentje:
Az lehet, de havi 500 ezer nekem meg van, igaz meg is kell dolgozni érte, nem nézzem le aki nem ezt csinálja, de igen nyári szünet van, nyári szünetben is dolgozni is lehet, pénzt keresni, nem csak bulizni elleni a világban, pihenni.
2016. aug. 14. 15:22
 8/29 A kérdező kommentje:
Ja és úgy nekik jó ,hogy semmijük nincs, a házuk le sincs festve, de egész nap csak pihennek, buliznak.
2016. aug. 14. 15:24
 9/29 anonim ***** válasza:
96%
És mi a helyzet a szerelemmel? Hosszú távon jobban járnál te is, ha olyan lányra lelnél, aki majd főleg magadért szeretne, jóban, rosszban. A romantikát pedig ne rontsd el azzal, hogy már egymás megismerése előtt rögtön kész és tökéletesen kitalált ütemtervvel állsz neki udvarolni, amibe a másik félnek már beleszólása sincs, és úgy érezheti, neked mindegy, ki ő, csak hálás legyen és teljesítse kötelességeit.
2016. aug. 14. 15:34
 10/29 anonim válasza:
96%

Miért foglalkozol velük, az ő életük azt csinálnak amit akarnak. Nem hozzád valóak.

Néz körül máshol, ismerkedj járj el néha a haverjaiddal. Valószínűleg találsz hozzád való csajt. Még ismerkedős oldalakon is körülnézhetsz, hátha valakivel közös hullámhosszra kerültök.

2016. aug. 14. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!