Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért munkanélküli semmirekell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért munkanélküli semmirekellő fiúkat választottak helyettem?

Figyelt kérdés

Én egész nap dolgozok a gazdaságban, alig állok meg , azért élek ,hogy dolgozhassak így sehová nem járok el. Azért is teperek ,hogy egy lánnyal pár év múlva házat tudjak venni, ha úgy összekerülök eggyel.

Nap végén hulla fáradt vagyok a faluban, többen mondtá ,ha valaki engem választ nagyon jól jár, betermellek sok mindent, dolgos, fain vagyok pl.: bérmunkázok, ellesztek, stb

Három csajnál is próbálkoztam ,mind unalmas vagyok, igaz ők csak otthon voltak egész nyáron se munka se semmit nem csináltak. Meg nem értették meg, hogy nekem nincs időm elmenni velük sehova szórakozni, meg nem értették meg az állatok mindennapi dolgozni kell. Meg ,elmondtam azért is teperek ,hogy később jó sorba legyünk, meg fenntartsunk egy életszínvonalat erre ők, nekem nem erre van szükségem, az hogy éljünk szórakozzunk. Nem hiába semmirekellő bulizós munkanélkülieket választottak.

Nincs szükség a mai lányokért kidolgozni az embernek a belét, ezek a lányok miért nem dolgoznak, miért nem beszéli őket ki a falu? Hogy találtak munkanélküliként párt?

2016. aug. 14. 14:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj én 21 éves vagyok egy pici fiam van akit 2 hete szültem emellett eljárogatok dolgozni heti pár órában rendes munkám nekem sincs jelenleg nem is akarok az ex pasimmal a pici apjával sem hiába mentünk szét ő is megkeresi a havi 500.000ft-ot de sosem volt rám ideje általában mindig ideg beteg volt és rajtam vezette le a munkahelyi streszt. Ha normális családot szeretnél fordíts időt a lányra és kapcsolodjatok ki pl túrázás vagy amit szerer egy buli vagy mozi. Apumék gazdaságal foglalkoznak mégis mindig van idejük a másikra ezek nem zárják ki egymást.
2016. aug. 14. 15:38
 12/29 anonim ***** válasza:
Rába ne zaklass köszi. :)
2016. aug. 14. 15:44
 13/29 anonim ***** válasza:
89%

Arany középút kéne neked. Ha egész nap dolgozol, egy lány se fog megmaradni, hacsak nem a pénzed kell beki, ha azt mondod neked nincs időd szórakozni, meg lopni a napot, az is tovább áll, aki kedvel. Munkamániás pénzhajhász az üzlei életben is van, városban, tanult. Az se jobb. Kell élni is, kell, hogy legyen egy péntek estéd, amikor moziba mész, 1-2 naponta pár órád, amikor udvarolsz egy csajnak.

Ismerek nem egy gazdász családot, nem.egy fiatalt, aki átvette a családi vâllalkozást. Dolgosak, de van idejük egy egy bulira, barátokkal találkozni. Van h a szerelem pont a farmon talált rájuk, de van h egy olyan lányt választott az egyik srác aki városi, malacot max a tescoban látott, bulizós, csak magassarkúban járt, divatosan öltözött/zik. Ha csak a farmról mesél, tuti elijeszti, ma 2 gyerekük van és a lány is gazdálkodik. Hozzáállásod kérdése is. Becsülendő ahogy dolgozol, de hasra esni ettől egy normális lány sem fog. Társat keres mindenki nem pénzcsináló robotgépet. Keress 400.000 ftot, és jusson időd barátokra, lányokra, pihenni.

2016. aug. 14. 16:03
 14/29 anonim ***** válasza:
96%

Nincs időd szórakozni? Ne csináld már! Megértem a lányokat. Mégha nem is jarnak egyetemre, "csak" mondjuk 8 órában dolgoznak, vagy nem dolgoznak, semmi közöd hozzá. Melyik 19-20 évest hozná lázba, hogy nem jártok szórakozni, mert te arra gondolsz, hogy jó legyen? Egyáltalán mikor találkoznál vele, ha annyi nelód van? Őszintén, közel a 40-hez sem éreznék késztetést, hogy egész nap otthon üljek egyedül, mert te a gazdaságban vagy.

Nem mindenki olyan mint te. Ne másokkal foglalkozz, hanem változtass a viselkedseden, mert egyedül maradsz és feleslegesen hajtasz.

2016. aug. 14. 16:27
 15/29 anonim ***** válasza:
4%

Most hol vannak a feministák? Miért az a normális, hogy egy lány pasi nélkül otthon tv zik?

Egyik válaszoló felcsináltatta magát, a másik meg még nem akar babázni ...

Egy kapcsolat pont akkor szól a pénzről, ha csak a férfi dolgozik a lány meg még ugráltatná is.

Az lehet, hogy egy fiatal lány bulizni szeretne egész nap, de egy fiatal férfinek nem buli kinyalni a se..ét.

Ha valaki egész nap otthon van, hogy nem tud annyit alkalmazkodni, hogy munka után találkoznak.

És nem az aranyközéputat kell keresni, mert a lányok messziről elkerülik aki dolgozik, vagy el tudja foglalni magát.

Majd ha kialakult valami, akkor lehet kompromisszumokat keresni, és több időt együtt tölteni.

Hány évesek írkálnak?16?

2016. aug. 14. 16:38
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó! Olvastad te egyáltalán amit a Kérdező irt? Én us dolgozom 20 éve és nem vártam soha senkitől, hogy ettől hasraessen és nem éreztem azt, hogy én vagyok a szupernő, mert dolgozom. A Kérdező úgy írja, mintha ez valami nagy dolog lenni és ezt a sok buta nő nen érdekli. Ezt fogadja el. Nincs ideje semmire. Az Szerinted normális egy kapcsolatban, hogy az egyik fél arra vár, hátha tud egy kis időt szakítani rá a párja? Meg kéne találnia a kerdezőnrk az arany középutat, de ahhoz le kéne szállnia a Földre!
2016. aug. 14. 17:49
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti, pont ez a lényeg hogy a lányok nem várják el hogy a kérdező látástól vakulásig dolgozzon, hogy egy év múlva házat vegyen nekik. Ők annyit várnának hogy ne sz@rjon a fejükre folyamatosan mert neki dolgoznia kell.

Kérdező, a legtöbb ember valahogy tudja egyeztetni a munkát és a kikapcsolódást. Ne ragadj le ennyire az anyagi biztonságnál, persze fontos az is, de mivel a kamaszok témába írtad a kérdésed, nem lehetsz több 18-20 évesnél. Ennyi idősen a lányok nem várják el hogy pár éven belül saját közös házatok legyen, azt meg pláne nem hogy csak a te pénzedből. Hogy őszinte legyek, ha nekem egy srác egy kapcsolat elején azzal indítana hogy nincs ideje randizni mert dolgozik hogy házat vegyen nekünk, hát menekülnék. Egyrészt ijesztő a gondolat hogy az ő fejében már több éves távlatra meg van tervezve az éppen kezdődő kapcsolatunk minden lépcsője, másrészt meg hiányolnék egy csomó mindent a kapcsolatból. Mély beszélgetéseket, lelkizést, összebújást, közös időtöltést, szórakozást.

Hogy szeressen beléd egy lány, ha az egyetlen téma amiről beszélni tudsz az a munkád, mert semmilyen más hobbira nincs időd? Tulajdonképpen minek neked barátnő, ha egyszer úgy látszik rá se lenne időd? Csak hogy meglegyen a papírforma szerinti, előre eltervezett családalapítás? Mihez kezdesz a lánnyal? Mert ha az a terv hogy fél év alatt találkoztok ötször, majd összeköltöztök, szül két gyereket és dolgozik ő is a gazdaságban akkor vagy nagyon középkori módon látod a párkapcsolatokat vagy igazából háztartási alkalmazottat keresel.

2016. aug. 14. 19:03
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Kezdenek már unalmasak lenni ezek a hülye provokatív kamukérdéseid :D
2016. aug. 14. 19:21
 19/29 anonim ***** válasza:
15%

szerintem zárjuk azzal a vitát, hogy egy fiúnál a top 10 legfontosabb az autó, motor, munka, edzés, foci, haverok, szgép, buli, sex, net, család .

A Mély beszélgetések, lelkizés, összebújás, közös időtöltés, a sz..ás után.

Ha egy fiú lelkizik veled, akkor a top10ből egyik sincs neki és ráér, vagy csak sexelni akar nagyon.

Jelen esetben a csórókat választották a lényok, de a következő kérdésnél majd olyat aki papucsot is képes lenne csinálni magából, annyira unatkozik a sok pénz miatt

2016. aug. 14. 20:05
 20/29 anonim ***** válasza:
88%
Jól sejtem hogy te írtad ki a jánykímélő környékes kérdést is?
2016. aug. 14. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!