Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan, hogy tisztesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan, hogy tisztességes nő?

Figyelt kérdés

Na szóval, több ízben vizsgálva a dolgokat:

Van még olyan, aki értékeli a kisebb dolgokat, ha megtesz érte valamit egy srác?

(Legyen pl olyan, hogy biciklivel sokszor elment elébe, több kilométereket, hogy akár csak 5 percre, de láthassa a lányt)

Ha pl éhes volt, akkor kedvében jár neki, olyan dolgokat is megtesz, amit alapból nem kedvel.

Van még olyan akinek nem az olyanok kellenek, akik számomra nyomi hajstílust viselnek..

Az ilyen seprű haj, vagy mit tudom én minek nevezik.

Aki elfogadja, hogy aki épp érdeklődne iránta, kicsit segítségre szorul, és ott állna akkor is mellette, mikor mások csak beszólogatnak?

Akik nem a munkát tekintik először és a keresett money-t, hanem tényleg magát az embert?

2016. aug. 19. 11:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Oké, és mi lesz, ha apáddal történik valami, és kiesik a jövedelme? Mi lesz, ha meghal? Mész te is az önkormányzathoz segélyért, mint a kisebbség dolgozni lusta rétege?
2016. aug. 20. 17:59
 22/28 anonim ***** válasza:
64%
Én nőként dolgozom és képes vagyok önállóan eltartani magamat, úgy gondolom, hogy aki dolgozni képes felnőtt ember, és mégsem próbál elmenni dolgozni, mert az neki nyűg, és a mi adóforintjainkon, vagy a szülein élősködik, nem nevezhető tisztességesnek, egy ilyen lusta ember nem hozzám való. Tisztességes felnőtt férfinak azt tartom, aki ugyanúgy dolgozik és képes eltartani önmagát, mint én.
2016. aug. 20. 18:01
 23/28 A kérdező kommentje:

Igazság szerint kevésbé érdekeltek a válaszok...

Egész életembe csak bántottak, fiúk-lányok egyaránt, mert nem olyan voltam mint ők.

Ezért 21 éves koromig nem is volt senkim. SOHA.

Nem nevezném magamat lustának, bár elég súlyos depresszióban szenvedek, mert sokszor fel kelni nincs kedvem.

Bocsássa már meg a világ, hogy nem látom azt, hogy ha lenne munkám, magamat tartanám el, akkor sem kellenék senkinek.

Ha elmerném dobni az életem, már megtettem volna.

Hülyének nem való szeretet, se boldogság, se semmi.

És ahogy mondtam, úgy látom, hogy akkor se lenne senkim, ha dolgoznék.

2016. aug. 20. 18:47
 24/28 anonim ***** válasza:
Akkor járj el szakemberhez és mássz ki a depresszióból, de az, hogy egy felnőtt ember ne törekedjen rá, hogy el tudja tartani magát, luxus.
2016. aug. 20. 19:14
 25/28 anonim ***** válasza:
59%

Az ember nem azért dolgozik, mert akkor nőt szerez, hanem azért mert ez így........tisztességes. Hogy nem másokon élősködsz, hogy te teremted meg a javaidat, ellátod magad és ha lesz társad, képes leszel egy közös életre is.

Ha depressziós vagy, amúgy sem való neked nő, hanem pszichológus kell első körben, mert egy jól működő párkapcsolat feltétele két egészséges lelkületű ember.

Nem az a bajod hogy nincsenek tisztességes nők hanem hogy te magad nem vagy "a helyeden" csak tengsz-lengsz és arra vagy büszke hogy örököltél egy házrészt....az semmi. És mivel depressziós vagy, hamar el is veszíted majd ha apád már nem támogat. Ne haragudj, de az nem anyagiasság, hogy egy nő azt várja el amit maga is nyújt: szorgalmat, munkát, anyagi javak megteremtését. Hiszen csak így lehet közös jövőt tervezni.

2016. aug. 21. 16:19
 26/28 A kérdező kommentje:
Ahogy már mondtam, amúgy sem tervezek.
2016. aug. 21. 18:10
 27/28 anonim ***** válasza:
Vannak, nyugi!!
2016. dec. 5. 02:39
 28/28 A kérdező kommentje:
Es miert vagy ebren?
2016. dec. 5. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!