Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan, hogy tisztesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan, hogy tisztességes nő?

Figyelt kérdés

Na szóval, több ízben vizsgálva a dolgokat:

Van még olyan, aki értékeli a kisebb dolgokat, ha megtesz érte valamit egy srác?

(Legyen pl olyan, hogy biciklivel sokszor elment elébe, több kilométereket, hogy akár csak 5 percre, de láthassa a lányt)

Ha pl éhes volt, akkor kedvében jár neki, olyan dolgokat is megtesz, amit alapból nem kedvel.

Van még olyan akinek nem az olyanok kellenek, akik számomra nyomi hajstílust viselnek..

Az ilyen seprű haj, vagy mit tudom én minek nevezik.

Aki elfogadja, hogy aki épp érdeklődne iránta, kicsit segítségre szorul, és ott állna akkor is mellette, mikor mások csak beszólogatnak?

Akik nem a munkát tekintik először és a keresett money-t, hanem tényleg magát az embert?

2016. aug. 19. 11:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
63%

Dehogy kell az ecsethaj. A lényeg hogy ápolt legyen ne metroszexuális. Legyen egy kicsit összeszedett stílusa, de nem kell hogy pawa legyen, csak ha közös progi lenne akkor ne azon agyaljak hogy vajon miben lesz. (bár azért manapság nem nagyon látni olyan embert aki annyira felvállalhatatlan)

Igen értékelem az ilyen dolgokat, hogy törődik velem szeretget, az idejét velem töltené. Viszont. Lényeges az is, hogy anyagilag rendben legyen. És most itt álljunk meg. Nem kívánom hogy eltartson van saját kerestem. Viszont legyen olyan szinten mint én. Dolgozik jut is marad is költ is nem is. Ne érezze rosszul magát senki az anyagi helyzete miatt.

De mind ezektől eltekintve imádnám ha ennyire szeretné az idejét velem tölteni.

Szóval igen vannak, vagyunk, de egyre kevesebben... Bocsi skacok. :)

(ui. Nem nem vagyok pénz és külsőség centrikus csak határozottak az elképzeléseim)

2016. aug. 19. 13:05
 12/28 anonim ***** válasza:
59%
Van,csak nem nézik őket túl sokba
2016. aug. 19. 13:19
 13/28 anonim ***** válasza:
81%

Persze hogy vagyunk még! Egyre kevesebben, mert sajnos udvarias és tisztességes férfiból is egyre kevesebb van...

Az ember a lényeg, de számomra a férfi attól is férfi, hogy tisztességes munkát végez!

U.I: Sose kezdenék ecsetfejűvel!!! :)

2016. aug. 19. 14:46
 14/28 anonim ***** válasza:
86%
van, a baráti köröm is ilyen, de ők már foglaltak, ismerek még pár lányt rajtam kívül, akik értékelik az ilyen dolgokat, de az is fontos, hogy a személyiséged a többi téren is rendben legyen, valamit több egyéb tényező is, de ne add fel kitartás és találsz majd ilyen lányt is
2016. aug. 19. 14:47
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a múltkorában ismerkedtem egy sráccal, aki nagyon-nagyon rendes volt. Pl. olyanokat mondott, hogy jó volt látni engem, ha csak pár pillanatra is, meghallgatott, amikor magam alatt voltam, amikor találkoztunk, mindig utazott miattam egy csomót, pedig nem kértem, stb. Sajnos nem volt még túl az exén, így nem jöttünk össze, de azóta is ilyen embert keresek.
2016. aug. 19. 15:41
 16/28 anonim ***** válasza:
72%
Vannak ilyen lányok, csak ti az ilyen lányokon átnéztek, mert általában nem felelnek meg az aktuális szépségideálnak, szerényebbek és nem posztolnak magukról naponta képet, amire a nyálatokat csorgathatnátok. Azok meg akiket 50-en ugrálnak körül az ilyen apróságokat nevetségesnek tartják és nem értékelik.
2016. aug. 19. 17:57
 17/28 A kérdező kommentje:

Most jöhetnek az oltások stb.:

De ami a lényeg igazából, hogy állástalan vagyok. Nem vagyok szocializált ember, nem azt mondom, hogy utálok emberek között lenni, de nem is a lételemem.

Történt anno egy dolog az életembe, ami eléggé magával rántott. Soha nem támaszkodhattam másra rajta kívül, mert nem volt senkim (se barát se pár).

Viszont így, hogy nincs senkim, így tényleg nem tudok emberek között lenni. Rossz kimenni közéjük és rossz látni, hogy mások mennyire boldogok én meg nem.

Ismerem magamat és tudom, hogy egy munkahelyen is rosszul érezném magamat emiatt, s valószínűleg nem tudnék koncentrálni a munkámra se úgy ahogy kellene.

Egyébként egy szülőmet vesztettem el.

Jelenleg az apámmal élek, de mondhatni, hogy ez a ház az enyém. Igaz, van két bátyám, de hamarosan 2 az 1 arányban lesz részesedésem a házból.

Lényegében az, hogy jelenleg nincs munkám, az egy mellékes dolognak gondolom, mert másokkal szemben legalább a hely, ahol élhetek, adott.

Talán van olyan nő, akinek ez érték lehet, hogy volna hol élnie.

Viszont ahogy írtam, én már kiégtem.. Nem akarom magam ráerőltetni senkire, nem akarom, hogy elfogadjanak.

1 hosszabb kapcsolatom volt, aki szintén úgy döntött, hogy más jobb mint én, ezért ott hagyott.

Azóta úgy vagyok vele, hogy mindenki csak jobb mint én.

Időnként jó egyedül, de van mikor jó lenne, ha lenne mellettem valaki.

2016. aug. 20. 10:46
 18/28 anonim ***** válasza:
64%
"Lényegében az, hogy jelenleg nincs munkám, az egy mellékes dolognak gondolom" - Én meg nem gondolom mellékes dolognak. Miből élsz meg? Miből tartod fenn a lakást, ahol élsz? Segélyekre nem lehet egy életet tervezni. Nagyanyámmal kiszúrtak, mert anno nem vezették rendesen a munkakönyvét, és most nem kap nyugdíjat, csak valami kis minimális segélyt. Nagy bajban lenne, ha nem lenne segítsége.
2016. aug. 20. 10:57
 19/28 A kérdező kommentje:

Apámmal élek, tehát alapjában véve ő tartja fent, mivel haszonélvező.

Másrészt meg felesleges szerintem nyugdíjról beszélni, mert mire ez a korosztály oda kerül, hogy "nyugdíjas" lenne, már nem lesz nyugdíj.

2016. aug. 20. 11:10
 20/28 anonim ***** válasza:
81%

"Akik nem a munkát tekintik először és a keresett money-t, hanem tényleg magát az embert?"

A fentebb írtak fényében tehát neked egy olyan nő volna a tisztességes kategória, aki elfogadja azt, hogy lényegében az apád tart el, ha jól értem, és téged nem igazán izgat, hogy nincs munkád, valószínű keresni sem igen keresel, mert "úgyis rosszul éreznéd magad" ott?

Szerinted akinek az a véleménye, hogy ez nincs így rendben, az már mindjárt anyagias és a munkát meg a pénzt nézi?

2016. aug. 20. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!