Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a tisztességes, becsületes lányok nehezebben találnak párt, mint akik nem azok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 18:12
1/8 anonim válasza:
Azért van me...
...
...
Nincs is így!
3/8 anonim válasza:
Amiért a tisztességes és becsületes fiúk is nehezebben találnak párt a bunkó parasztoknál.
5/8 anonim válasza:
Ha egy fiú panaszkodik emiatt, azt még megértem. De egy lány?! Nem is szokott próbálkozni senki? Vagy az a baj hogy mindegyik csak bunkó módon teszi?
Mondjuk érdekelne azért az is, hogy te mit értesz "tisztességes, becsületes" alatt.
6/8 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű: az ilyen lányoknak vannak igényeik, és nem teszik szét a lábukat minden férfinek, aki jól néz ki. Nekik több kell ennél, és sajnos sok férfitársam megbukik a vizsgán, mert a külsőn túl mást nem nagyon tudnak felmutatni. Én sem találom a párom egy ideje, pedig csak olyan "elvárásaim" vannak, amik alap dolgoknak kellene lennie, minden kapcsolatban.
7/8 anonim válasza:
Na aki képes volt lepontozni annak elmondanám hogy a környezetemben lévő "rendes" lányokat már vagy mind rég eljegyezték, vagy akad bőven érdeklődő és válogathatnak kedvükre. Igen, ezt aláírom, nagyrészt közönséges bunkók próbálkoznak náluk, de akad azért biztosan olyan is idővel aki megfelelő lesz. Míg ezzel szemben azok a fiúk akik valóban "tisztességesek, becsületesek" stb. (csak mondjuk nem kifejezetten jóképűek) azok közel sem állnak ennyire jól párkapcsolati téren. Szóval én továbbra is fenntartom hogy az ilyen lányoknak jóval könnyebb a dolguk, mintha fiúnak születtek volna.
8/8 anonim válasza:
Mert a rosszfiúknak a szintén rosszlányok kellenek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!