Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
, , Az altalatok normalis ferfikent emlegetett reteg altalaban annyit tud felmutatni, hogy van munkaja es hogy kedves. Kosz, de ez alap " Akkor mi a nem alap?
Megszerel mindent a lakasban.
Minden helyzetben nyugodt marad. Akarhogy is orditok :D
Megvarrja a beszukitendo ruhaimat.
Jo vele a minden napos szex.
Udvarias velem, barhova megyunk.
Megmaszirozza a hatam, ha kerem.
N
Nem teljesen értem a kérdést. Lehet én vagyok túl naiv, de bizonyos fokú kedvesség valóban alap (kéne hogy legyen) embertársaink felé. Ki akarna már elviselni egy taplót, akinek nincs egy jó szava senkihez? Az meg, hogy van munkája, megint csak alap. A híd alatt kéne csöveznünk együtt, vagy mi? Az emberek dolgoznak ha nem akarnak éhen halni, és ennyi. (Nyilván átmeneti munkanélküliség nem gond, amíg talál új munkahelyet)
Ezek alapvető tulajdonságok. Ezekbe kéne beleszeretnem? :D Miért? :D
Én nem tudnék írni most egy konkrét listát, hogy mi az, ami nem alap, hogy mi az, amibe bele tudok szeretni. A mostani páromnál pl: simán lehet vele bulizni egész éjjel, és hülyéskedni, meg lehet akármiről elbeszélgetni, a háborúktól kezdve az irodalmon át a vallásokig, meg lehet punnyadni és egész nap fetrengeni a tévé előtt, vagy akár lehet egész nap szexelni is, mindent lehet vele csinálni :D Szégyenérzet nélkül lehet vele együtt kornyikálni valami borzalmas retro slágert. Kicsit komolyabbra fordítva: passzol az érdeklődési körünk, az ízlésünk, az életritmusunk. Tudom, hogy bármikor számíthatok rá bármiben. Leszokott miattam a cigiről :D Amiken keresztül ment, és amilyen pozitívan látja az életet továbbra is, számomra példaértékű, nagyon felnézek rá miatta. Intelligens, és igyekszik fejleszteni magát a szakmájában, és a magánéletében is. Becsületes, őszinte mindig. Nagyon tud szeretni, és bújós. Passzolunk, egyszerűen "jó csapat" vagyunk együtt, kiegészítjük egymást, pont abban bénácska, amiben én vagyok jó, én meg azokhoz nem értek, amikhez ő igen, szóval pont jól kiegészítjük egymást, és meg tudunk oldani bármit.
Stb stb stb, holnapig tudnám még sorolni. Nagyon sok embert szeretek imádok barátként, ahhoz tényleg elég pár alap dolog, de velük nem jönnék össze soha, mert azért az, akit életem párjának szeretnék tekinteni, az mindenképpen legyen "több" valamiben. A szerelemhez édeskevés a kedvesség és a munka.
Egy régebbi kérdésnél úgy fogalmaztam meg, hogy az "alap dolgok", az hogy valaki kedves, normális, dolgozik, stb, ezek olyanok, mint a spagetti tésztája. A többi plusz pedig a szósz. Nem tudom, ki hogy van vele, de én se üres tésztát, se üres szószt nem ennék. Számomra MUSZÁJ meglennie az alapvető tulajdonságoknak is, amik szerintem szükségesek az életben maradáshoz, és a legalapvetőbb emberi kapcsolatok kialakításához, és emellett kapcsolatban igenis kell valami plusz dolog, mert a kedvesség pl nem nagy kunszt, szerintem mindenkitől elvárható lenne bizonyos fokig, bárkivel szemben. Elég szomorú, hogy mára már külön pozitívum lett, nem pedig alapvető tulajdonságként tekintünk rá.
Ami már nem alap:
-van humora
-karizmatikus
-egyedi,szép mély férfias hangja van
-van stílusabeszédben,öltözködésben egyaránt
-van legalább egy bérelt lakása,ha háza nincs
-önálló
-önellátó
-nem várja a partnerétől egy megváltást a problémáira,hanem ő maga oldja meg
-jó a munkájában,azt jól csinálja
-van hobbija,amiben alkot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!