Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok egy kapcsoltba ha a ferfi szeretne hogy a bdsm alap legyen mit tennetek?
Ez kicsit hasonló, mintha az derülne ki, hogy meleg. MÁS dolgok keltik fel a szexuális vágyát, mint az enyémet.
Nekem szeretet kell, nem bántás.
Nálunk alap. Nem annyiszor, mint szeretnénk, mert nincsenek még meg a megfelelő körülmények, így sokszor csak bizonyos elemeket viszünk bele a sima szexbe. Ami szintén működik :).
Most az lenne a fő kérdés, hogy mennyire akarja durván. Én inkább, nőként domináns vagyok inkább (egyébként switch), ezért jó, ha a párom inkább szub (de ő is switch, igénylem mindkét szerepet). Olyan dolgok, amik komolyabb nyomot hagynak egy karmolásnál, vagy komoly fájdalmat okoz, kizártak, szóval ha ilyet akarna, ugyanúgy nem működne, mintha a párom domináns lenne. Szóval nagyon erősen függ az elképzelésektől, beállítottságtól, bizalomtól, intelligenciától.
Nagyon örülnék :D Nőként én igényelném, de sajna eddig nem jött össze ilyen kapcsolat. Pontosabban a legutóbbi lehetett volna, de emberileg nem passzoltunk :/
Szerintem itt nincs középút. Van aki szereti, van aki nem. Sajna kevesebben szeretik, mint nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!