Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

, , Az altalatok normalis ferfikent emlegetett reteg altalaban annyit tud felmutatni, hogy van munkaja es hogy kedves. Kosz, de ez alap " Akkor mi a nem alap?

Figyelt kérdés

2016. aug. 15. 21:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavaly magyarázta el egy kislány, hogy az XD micsoda.

Én valami képernyő-felbontásra gondoltam volna...

2016. aug. 15. 21:59
 22/37 anonim ***** válasza:
44%
Tudjátok mi az alap? Az ecset haj, cica naci, 60 kg max, haverok, buli, fanta, hűség nulla és a jó öreg "na holnap meg majd lesz valami mert úgyis anyámékkal lakom" életfelfogás. 23 évesen külön élek a saját lábamon. Van normális munkám (nem polcot pakolok a Tescoba mint egyesek) és kocsim. És persze normális világszemléletem. És szerencsére nem csak én vagyok ilyen. Na a magunkfajta pasi rohadtul nem az alap.
2016. aug. 15. 22:18
 23/37 anonim ***** válasza:

Ekezet nelkul irok, a lepontozasba konkretan beleszarok.

A kerdesre valaszolva, ami nem alap de must have az az egyeniseg, legyen eredeti, otletes, kreativ, vilaglatott, olvasott nem valami beszukolt rozmar aki minndig mindent elitel. Empatikus. Erzelmes egy bizonyos pontig, de azert ne kelljen megnezni vele a Notting Hill-t hetvenszer.

Onallo es ott most nem arra gondolok, h haz, melo hanem arra, h kepes onalloan gondolkozni nem pedig valami eszmet kovet szaz masikkal egyutt. Legyenek elvei, de ne legyen bigott es legyen humora es alapvetoen pozitiv ember legyen:-)

Emellett nalam alap az oszinteseg, egyenesseg, lojalitas et cetera. Az eletet ne fogja fel dramaian es ne ugy elje meg h az eletcel haz, feleseg, gyerek, kutya evi ketszer nyaralas, mert ennel tobb van ebben az elet nevu tortenetben. Olyan aki erosit, ha sirsz megvigasztal, es vigyaz rad, gondoskodik rolad ha arra van szukseged es igy tovabb.

Szoval en nem tudom te milyen nokkel beszelgetsz akiknek alap h kedves es elgyen meloja, en nem ez az alkat vagyok:-)Mondjuk az egyik baratnom amikor feltettem neki egy hasinlo kerdest akkor azt valaszolta, h neki mindegy csak tiszta legyen:-)))

Az emberek eleg megalkuvok manapsag:-)

2016. aug. 15. 22:24
 24/37 A kérdező kommentje:
Megalkuvók, aha nagyon azok.... ja nem.... egyre magasabb az elvárás -.-"
2016. aug. 15. 22:26
 25/37 anonim ***** válasza:
22%

"Az altalatok normalis ferfikent emlegetett reteg altalaban annyit tud felmutatni, hogy van munkaja es hogy kedves. Kosz, de ez alap."

Ehhez társul egy szinte makulátlan külső, egy kis pofás egzisztencia, és a nők mint szarra a legyek, úgy röppennek rá a delikvens úriemberre. Még hogy a férfiak lennének képmutatók? PONT HOGY A NŐK AZOK AZ ELMÉLETET KÉPEZŐ IGÉNYEIKKEL ÉS A VALÓSÁGBAN ALKALMAZOTT GYAKORLATAIKKAL.

2016. aug. 15. 22:52
 26/37 anonim ***** válasza:
84%
Ha szerinted az, hogy van munkája és kedves, az valami extra egy párkapcsolatban, akkor nagyon alacsonyra képzeled a lécet... Ez az alap dolgok közül csak kettő, lehetne még mondani a megbízhatóságot, hűséget, önállóságot, kompromisszumkészséget és még egy csomó dolgot. Ezek is csak alapvető dolgok, semmi extra.
2016. aug. 15. 22:53
 27/37 A kérdező kommentje:
# 26 Érdekes módon akkor sem ez kell nektek, hanem az aki agyonver és megaláz....
2016. aug. 15. 23:04
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
#27 Te mégis milyen körökben mozogsz? Milyen lányoknál próbálkozol? Mert az én környezetemben abszolút nem jellemző a nőverés, meg a lányok sem erre buknak körülöttem.
2016. aug. 15. 23:06
 29/37 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, te amúgy most min is hisztizel?
2016. aug. 15. 23:06
 30/37 A kérdező kommentje:
Hiszti és vélemény nyilvánítás között van különbség... elvileg olyan országba élek, ahol törvénybe van iktatva demokráciának egyik alapvető fontossága, a szólás szabadság. Vagy most ezt is el akarjátok tőlem venni ?
2016. aug. 15. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!