Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okunk aggódni húgommal egy ilyen levél után?
Húgom most lesz 19 éves. Felment egy társkeresőre és egy 24 éves férfival levelezett. A férfit tesóm visszautasította teljesen kulturáltan, mert nem jött be a stílusa.
Erre kapott egy levelet, amit megmutatta nekem, mert megijedt.
A levélben minősíthetetlen stílusban fenyegeti a húgom, hogy nem érdekli a börtön, de ha meglátja, mert egy kerületben laknak, akkor meg fogja verni.
Aki kéri elküldöm a levelet privátba cenzúrázva.
Kicsit én is megijedtem, szóval nem tudom forduljunk-e a rendőrségre vagy mi tévő legyünk...
Nem láttam a levelet és nem is érdekel. Viszont meglepne, ha komolyan gondolta volna. Csak egy nethuszár a sok közül, aztán elgurult kicsit a gyógyszere.
Amúgy ha annyira jólelkű a tesód, akkor miért nem normális fiúkkal próbálkozik. Dunát lehet belőlük rekeszteni. Vagy csak nem akarod beismerni, hogy ő is a rossz fiúkra bukik?
Maga a levél egy nagy kamu, próbál hasonlítani olyan szövegkörnyezetre amit egy magyarországon élő indiai származású személy írt volna. De ennyire rosszul még ők sem írnak. Ha nagyon csinos lány, akkor nagyon extrém gondolkodásúnak kell lennie, hogy ne találjon senkit.
Ez a két dolog eléggé sántít nekem.
Kedves kérdező egy privátban jöhet az hogy talált-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!