Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van okunk aggódni húgommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okunk aggódni húgommal egy ilyen levél után?

Figyelt kérdés

Húgom most lesz 19 éves. Felment egy társkeresőre és egy 24 éves férfival levelezett. A férfit tesóm visszautasította teljesen kulturáltan, mert nem jött be a stílusa.

Erre kapott egy levelet, amit megmutatta nekem, mert megijedt.

A levélben minősíthetetlen stílusban fenyegeti a húgom, hogy nem érdekli a börtön, de ha meglátja, mert egy kerületben laknak, akkor meg fogja verni.

Aki kéri elküldöm a levelet privátba cenzúrázva.

Kicsit én is megijedtem, szóval nem tudom forduljunk-e a rendőrségre vagy mi tévő legyünk...

2016. aug. 15. 17:14
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
62%

Nem láttam a levelet és nem is érdekel. Viszont meglepne, ha komolyan gondolta volna. Csak egy nethuszár a sok közül, aztán elgurult kicsit a gyógyszere.

Amúgy ha annyira jólelkű a tesód, akkor miért nem normális fiúkkal próbálkozik. Dunát lehet belőlük rekeszteni. Vagy csak nem akarod beismerni, hogy ő is a rossz fiúkra bukik?

2016. aug. 15. 19:17
 32/39 anonim ***** válasza:
Üres fenyegetések ezek, de küldd már el privátban, megnézném.
2016. aug. 15. 19:25
 33/39 anonim ***** válasza:
Kuldd el legyszi
2016. aug. 15. 20:10
 34/39 anonim ***** válasza:
Egyszer egy chates fickó megfenyegetett, hogy mivel látta a születési dátumomat, simán le fog nyomozni. Ő küldött először emailt, a teljes neve benne volt, már kerestem is a számát és fel is hívtam. Ennyit arról, hogy ki nyomoz le kicsodát.
2016. aug. 15. 20:14
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
társkeresö üzemeltetöjének küldeném el elsö sorban a levelet hogy tegyék helyre addig még ujra nem regel.
2016. aug. 15. 20:24
 36/39 anonim ***** válasza:
Elküldenéd nekemis? :)
2016. aug. 15. 21:13
 37/39 anonim ***** válasza:
Nekem is küld el légyszi
2016. aug. 15. 22:48
 38/39 anonim ***** válasza:
Küldd el nekem is!
2016. aug. 16. 12:20
 39/39 anonim ***** válasza:

Maga a levél egy nagy kamu, próbál hasonlítani olyan szövegkörnyezetre amit egy magyarországon élő indiai származású személy írt volna. De ennyire rosszul még ők sem írnak. Ha nagyon csinos lány, akkor nagyon extrém gondolkodásúnak kell lennie, hogy ne találjon senkit.

Ez a két dolog eléggé sántít nekem.

Kedves kérdező egy privátban jöhet az hogy talált-e, vagy sem.

2016. aug. 16. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!