Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van okunk aggódni húgommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okunk aggódni húgommal egy ilyen levél után?

Figyelt kérdés

Húgom most lesz 19 éves. Felment egy társkeresőre és egy 24 éves férfival levelezett. A férfit tesóm visszautasította teljesen kulturáltan, mert nem jött be a stílusa.

Erre kapott egy levelet, amit megmutatta nekem, mert megijedt.

A levélben minősíthetetlen stílusban fenyegeti a húgom, hogy nem érdekli a börtön, de ha meglátja, mert egy kerületben laknak, akkor meg fogja verni.

Aki kéri elküldöm a levelet privátba cenzúrázva.

Kicsit én is megijedtem, szóval nem tudom forduljunk-e a rendőrségre vagy mi tévő legyünk...

2016. aug. 15. 17:14
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Csak attól àll a f..., hogy nőket fenyeget. Leìrnàm neki , hogy mennyire szànalmas hogy gyenge nőkbe köt bele. Menbyire férfiatlan. Oda vàgnàm a végére, hogy ha úriember lett volna lehet talàn egyszer még baràtok lehettek volna. Nem fog amúgy aki fenyegetőzik az ritkàn ver.
2016. aug. 15. 17:48
 22/39 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhet,ha még aktuális az ajánlat :D
2016. aug. 15. 17:56
 23/39 anonim ***** válasza:
Engem is fenyegettet meg régebben valaki.Még az IP címmel is fenyegetőzött, hogy azáltal kideríti hol lakom, de csak az ujjai(szája)voltak nagyok a billentyűzeten.
2016. aug. 15. 17:59
 24/39 anonim ***** válasza:
Muti azt a levelet... nézzük milyen beteg emberek élnek.
2016. aug. 15. 18:00
 25/39 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék rá, küldd el
2016. aug. 15. 18:06
 26/39 anonim ***** válasza:
Ha ekkora a gond akkor ne itt küldözgesd hanem a rendőrségre.Fenyegetés,zaklatás,zsarolás...stb.
2016. aug. 15. 18:10
 27/39 anonim ***** válasza:

Nyugodtan elküldhetitek az üzenetét a rendőrségre, és ne cenzúrázzátok, akár az adatlapjával együtt. Nem biztos, hogy fognak vele foglalkozni, de egy próbát megér. Az ilyen gyökereknek zárt osztályon lenne a helyük. Ismerek pár pszichiátert, akik szívesen lenyugtatják az ilyeneket.

A tesódnak meg üzenem, hogy ne legyen ennyire naiv, legyen sokkal óvatosabb, nem ér ennyit egy kapcsolat, az ilyen idiótákat már az elején ki kell tudni szűrni.

2016. aug. 15. 18:16
 28/39 anonim ***** válasza:
Ide is
2016. aug. 15. 18:42
 29/39 anonim ***** válasza:
Írja meg, hogy nem is ő van a képen, csak ellopott pár képet és csinált egy kamu profilt.
2016. aug. 15. 18:53
 30/39 anonim ***** válasza:
Ezbzaklatás, fenyegetés. Rendőrségre vele
2016. aug. 15. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!