Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lehet egy pasinak, ha a társkereső fölött sírva akad ki 200 levél után?
Figyelt kérdés
Milyen érzés lehet egy pasinak, ha a társkereső fölött egyszercsak sírva fakad ki 200 levél után, amikből soha semmi komoly nem lett, közben selejtnek érzi magát?2016. febr. 6. 19:01
2/9 anonim válasza:
Nagyon szar érzés,bár én nem sírtam emiatt.De nagyon rossz,senkinek nem kívánnám az érzést...:/
24/F
3/9 anonim válasza:
De ugye nem egy nőnek küldte mind a 200-at?
4/9 anonim válasza:
Hülyék vagytok, ha eljuttok 200 levélig.
Azért legyen bennetek tartás, nem arról kéne, hogy szóljon ez, hogy lementek pincsibe és a csajok meg jót szórakoznak egónövelési célzettal.
5/9 A kérdező kommentje:
nem egy nőnek ment ennyi.
És nem, nem egónövelésnek irták, csak társat akart volna találni a pasi. De azért kössz...
2016. febr. 6. 19:32
6/9 anonim válasza:
Olvasgass utána, a társkeresőzést is tanulni kell. Lehet valami nagy baklövést követsz el, és menekülnek a nők.
7/9 anonim válasza:
Nekem elküldheted pár leveled privàtban és szívesen megmondom mi a hiba :)
26/l
8/9 anonim válasza:
Nem egyszerű. Azbilyen szociális érintkezésnek is meg vannak a szabályai. Ki kell őket tanulni.
Fel a fejjel! :)
9/9 anonim válasza:
200 levél 3,14csafüst.
1000+ levél után siránkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!