Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak összejönnétek olyan lánnyal akivel a haveri körből már 3an végigmentek?
vicces,hogy te elítéled a szexkapcsolatai miatt , de te ugyanúgy szexkapcsolatba mentél bele vele először. mivel vagy különbb nála?
és nem is értem,hogy mi okod van bizalmatlanságra? csalta meg korábban a barátait vagy mi? az,hogy voltak alkalmi kalandjai,nem jelentik azt,hogy félre fog lépni.
Engem zavarna, h a nőmmel már az összes haverom dugott és mindenki tudja, h sikít, h sz.op, és erről sztorizgatnak, ha nem vagyok ott.
dugd meg, próbáld ki te is, vele, ha van kedved beállni a sorba, de komolyra keress egy olyan lányt, akire elismerően néznek, akire büszke lehetsz, nem csak legyintenek, h jahh, nekem is megvolt.
Nem. De tudod mit mondanak: tapasztalt nőből lesz a jó feleség. Csak hát idővel, hogy ne legyen kellemetlen a szitu vagy a barátikört vagy a nőt kéne lecserélned :)
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!