Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Interneten tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten tényleg ennyire érzelemmentes húspiac jellegű ismerkedés megy?

Figyelt kérdés

Többször volt hogy írtam vakakinek és mint a boltban elmondta az elvárásait ő mit szeretne aztán mit tud adni milyen hibái vannak stb.

Teljesen olyan érzésem volt mikor felhivtam egy kereskedőt és elmondta milyen hibái vannak az autónak illetve miben jó az adott termék. Teljesen rosszul lettem mi ez a nagy érzelemmentesség az emberekben

2016. aug. 12. 08:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Igen, 20-assal értek egyet

Ha te magad is "csak annyira vagy bunkó, mint a nők", akkor nem vagy jobb náluk.

Én magamhoz mérem magamat, nem hozzájuk.

Az én erkölcseim szilárdak és függetlenek a külvilágtól.

Nem relativizálok az önigazolásért, hanem lenyelem, hogy velem bunkók lehetnek következmények nélkül.

Nincs rendjén, de elfogadtam.

Én válaszolok, ha valaki megszólít. Én visszaköszönök, ha valaki köszön nekem, mert így helyes.

2016. aug. 12. 14:46
 22/22 anonim ***** válasza:

hol irtam en azt hogy en nem valaszolok vagy nem koszonok el valakitol??

en azt irtam, ha valaki nem jo hozzam, en sem leszek hozza.

ha egy csajjal jol megvagyunk azzal eszem aggaban nem volna ugy viselkedni.

ha meg valaki nem kepes velem kommunikalni, vagy ha mar talalt masikat megmondani emberiessen hogy mi a helyzet akkor nincs miert pazorolnom ra az idomet, mert ugy is idovesztes az egesz.

2016. aug. 12. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!