Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy társkeresőn csak szexre kellek?
Ehhez több dolgot kéne tudni, hogy tudjunk értelmes tanácsot mondani.
Szóval ha tényleg érdekel, akkor azt javasolnám, hogy másold be ide - természetesen név nélkül -, hogy mik vannak az adatlapodon, meg azt is, hogy milyen levelekre szoktál igennel válaszolni (mi alapján válogatsz), és azt, hogy mik azok az üzenetek, amikből arra következtettél, hogy ezeknek a férfiaknak CSAK szexre kellesz?
Mert ezeket látva lenne esélyünk rá, hogy esetleg értelmes tanácsot tudjunk mondani, hogy mi lehet a probléma, mit csinálhatsz rosszul.
Nem tudom mióta vagy fent, de ez türelem játék. Vagy van türemed szelektálni ezeket, vagy nincs. Nem hinném, hogy akad nő akinek ne jutna ki ezekből. Én a csúnya kategóriában vagyok külsőre, mégis többen írtak kapcsolat, de főleg inkább szex reményében, mint valaha képzeltem volna. Hülyén hangzik, de ahhoz képest ahogy kinézek, ezt nem vártam, és jól esett. Természetesen ettől még nem mentem bele.
Volt köztük házas, és párkapcsolatban élő is, és öreg is volt némelyik hozzám. 24 évesen pl 35 éves pasi akart ismerkedni. Ezek nem érdekeltek egyáltalán, alapból kizártam őket.
Én is kezdeményeztem egyébként, és írtam férfiakra ugyanúgy, szóval nem voltam passzív, és nem vártam a csodát. Voltak randijaim, találkoztam pasikkal, volt akivel össze is jöttem, de hamar kiderült, hogy elsőre nem ítéltem meg jól az illetőt, és mégsem passzolunk egymáshoz. Viszont mindössze 6 hónap kellett és lett komoly kapcsolatom, majd ebből házasság. Végül olyan férfival, aki rám írt, szóval ebben az esetben nem én kezdeményeztem. Viszont az aktivitásom miatt dobott ki nála a kereső az elsők között, ezért látott engem is. Ha nem foglalkoztam volna a dologgal, csak várakozom, soha nem ismertem volna meg, mert hátrébb kerülök a sorban, nem valószínű, hogy oldalakat böngészett volna át, mire elér azokhoz is akik hosszabb ideje be sem léptek, mert le sem szarják az oldalt.
Lehet találni társat így, csak nem kell feladni a kezdeti nehézségek miatt. Legyél kitartóbb. Ne add fel, csak mert nem sikerül csettintésre.
Na jô, ha a szükséges infókat nem vagy hajlandó elárulni, akkor maradnak az általános tippek, hogy mit csinálhatsz rosszul:
1.) lehet, hogy egyszerűen igénytelen, 12 egy tucat adatlapod van. Ha valóban így van, akkor teljesen természetes, hogy az igényesebb férfiak max akkor fognak rád írni, ha nagyon nincs jobb dolguk. Akik meg rád írnak, azok értelemszerűen nem a személyiségedért fogják tenni (hiszen arról az ilyen adatlapokon nem derül ki semmi), hanem mert van egy luk a két lábad között.
2.) rosszul válogatsz az első levelek alapján - ez jellemzően megint akkor szokott lenni, amikor az adatlapod túl gagyi ahhoz, hogy érdemben rá lehessen írni, ezért kb. mindegyik bemutatkozô levél (az ultragázakat leszámítva) kb. ugyanolyan. Szóval nem rudsz értelmes módon szűrni az első levél alapján + lehet, hogy az adatlapokat se nagyon nézegeted. Így meg kb. véletlenszerűen választasz, ami az 1.) es ponttal kombinálva valóban nem sok jóval kecsegtet.
3.) simán lehet, hogy csomó érdeklődő nem is csak szexet akart volna, de valamit pont nem úgy csinált, ahogy te azt elképzelted, hogy csinálnia kéne, vagy valami rosszat mondott, és emiatt rögtön rásütötted, hogy biztos csak dugni akar.
4.) a fentiek bármilyen arányú kombinációja.
Ezek az általános hibák, amiket a nők rendre el szoktak követni. Hogy melyik jellemző rád ezek közül, azt max akkor tudnánk eldönteni, ha tudnánk, hogy milyen az adatlapod, mi alapján választod ki, hogy kivel ismerkedsz, és mi alapján mondod rá valakire, hogy ez is csak szexet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!