Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok nő évek óta több társkeresőn is?
Inkább néha-néha felnéznek az amúgy inaktív fiókjukba.
Akik évek óta fennvannak, szerintem kiírták, hogy csevegnének, azaz bármikor szívesen fogadnak egykis egopolírt/seggnyalást, hogy ők milyen szépek.
26/F
Vagy talán az épp fent lévő férfiak nem kellenek nekünk?
Én egy bizonyos tulajdonság alapján keresek férfit, ennek elég kevesen felelnek meg, és bizony közülök nem mindig van, akit mellé még vonzónak vagy életképesnek is látok.
Minden társkeresőn mások vannak fent, így mindig megnézem, hogy regisztrált e egy két számomra megfelelőnek tűnő új pasi. Kb havonta 2vel bővül a kör. Ezért vagyok régóta fent. Nem kötelező választani, majd ha valakinél úgy érzem, hogy szívesebben lennék vele, mint egyedül, akkor nem keresek tovább.
Röviden tömören, egó növelés céljából!! Kb összes.
# 3 És te és társaid, hogy döntitek el, hogy életképes ha még válaszolni nem méltattok.... jaa, hogy nem szép senki se ott hát.... akkor ne sírjál
- kamuprofil
- egófényezés
- szórakoznak a szerencsétlen férfiakkal
- irreális elvárásaik vannak
- várják a nem létező, tökéletes pasast (lásd #3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!