Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van sok nő évek óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok nő évek óta több társkeresőn is?

Figyelt kérdés
Vannak nők, akik már évek óta több társkeresőn is fent vannak és aktívak, mindig be-be jelentkeznek. Az ilyen nők nem találják párjukat? Talán nem kell a férfiaknak?
2016. aug. 9. 18:20
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
15%

Inkább néha-néha felnéznek az amúgy inaktív fiókjukba.

Akik évek óta fennvannak, szerintem kiírták, hogy csevegnének, azaz bármikor szívesen fogadnak egykis egopolírt/seggnyalást, hogy ők milyen szépek.

26/F

2016. aug. 9. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Mivel a férfiak többsége senkivel nem akar komoly kapcsolatot, ezért sajnos egyre több nő kénytelen regisztrálni ilyen oldalakra, hát ha ott megtalálják az igazit. Ezért is kevés a születések aránya is, A férfiak nem akarnak komoly kapcsolatot senkivel, nem akarnak házasodni, gyereket sem.
2016. aug. 9. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy talán az épp fent lévő férfiak nem kellenek nekünk?

Én egy bizonyos tulajdonság alapján keresek férfit, ennek elég kevesen felelnek meg, és bizony közülök nem mindig van, akit mellé még vonzónak vagy életképesnek is látok.

Minden társkeresőn mások vannak fent, így mindig megnézem, hogy regisztrált e egy két számomra megfelelőnek tűnő új pasi. Kb havonta 2vel bővül a kör. Ezért vagyok régóta fent. Nem kötelező választani, majd ha valakinél úgy érzem, hogy szívesebben lennék vele, mint egyedül, akkor nem keresek tovább.

2016. aug. 9. 18:29
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
#3as, ha nem vagyok tolakodó, mi lenne az a tulajdonság?
2016. aug. 9. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

Röviden tömören, egó növelés céljából!! Kb összes.

# 3 És te és társaid, hogy döntitek el, hogy életképes ha még válaszolni nem méltattok.... jaa, hogy nem szép senki se ott hát.... akkor ne sírjál

2016. aug. 9. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

- kamuprofil

- egófényezés

- szórakoznak a szerencsétlen férfiakkal

- irreális elvárásaik vannak

- várják a nem létező, tökéletes pasast (lásd #3)

2016. aug. 9. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy ilyen lánnyal van konkrét tapasztalatom. Kép nélkül elkezdtünk beszélgetni, elég jó hangulatban. Több nap után, amikor megtörtént a képcsere, sose írt többet. Egy éve nézegetem az oldalt, és látom, hogy hetente fellép, meg már előtte is tag volt. Gondolom az ilyen nőknek az egekben vannak az igényeik, és élőben esélytelen, hogy egy annyira jó pasi szóba álljon velük, mint a vágyaik tárgya. Bíznak a net adta nagy számok törvényében.
2016. aug. 9. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert akkor választanak ki pasit, amikor ők akarnak. Élőben félnek attól, ha leszólítják őket. Gyávák.
2016. aug. 9. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!