Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeken kivül mi az a dolog ami még egy normális nőnek kell?
Figyelt kérdés
Persze ha nem rendelkezek átlagnál rosszabb genetikával és nem vagyok Quasimodo.
Jó test, kondi, jó megjelenés, igényesség, tisztaság
Nincsen semmiféle függőség
Stabil állás, rendszeres jövedelem
Albérlet, saját lakás
Határozottság, kedvesség, hűség, humor
Pénz, vagyon
Nemileg egészséges.
Mi kellhet még egy nőnek amit kifelejtettem.
2016. aug. 11. 19:37
11/17 anonim válasza:
én szeretem, ha okos, sokoldalú, kezdeményező és optimista.
csak szólok, mielőtt valaki beír, hogy "nem kell-e toronyóra lánccal", hogy a barátom ilyen.
12/17 anonim válasza:
Optimista, derűlátó, nyitott szemlélet, "próbáljuk meg!", mintsem "úgysem sikerül, hagyjuk!" hozzáállás. Természet, élőlények szeretete, tisztelete. Más nekem nem nagyon.
13/17 anonim válasza:
Hasonló értékrend, érdeklődési körben legyenek átfedések, családalapítással kapcsolatos tervek egyezzenek.
14/17 anonim válasza:
Akkor azok valami frissen, kényszerből megvegánultak lehettek. Vagy csak azt állították, hogy azok.
Én láttam egyszer egy vegetáriánus lányt. Hibátlan alakja volt (és kéretik a "hibátlan"-t a szó legszótáribb formájában érteni!).
15/17 anonim válasza:
Hogy figyeljen oda rám. Semmi szükségem virágokra meg bonbonra, csak hogy kérdezze meg, milyen napom volt, hallgasson meg, ha rosszul érzem magam.
16/17 anonim válasza:
OFF: Az én egyik barátnőm 120 kiló volt, amikor vegán lett. Mostmár nincs 70.
17/17 anonim válasza:
Intelligencia. Őszinteség (nem egyenlő a kéretlen észosztással és flegmázással). Nem szexista és nem tartja magát felsőbbrendűnek a nőnél azért, mert férfi. Felelős pénzügyi döntések a felsoroltak mellé, amik az anyagiakhoz tartoznak (onnan nagyot lehet koppanni, ha minden felsorolt anyuic-apucitól származik, aztán ha meghalnak, akkor puff).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!