Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne valakivel összejönni ha van barátja?
Lehet hogy aki a tizen nem tudom hanyasnak ír az egy tróger, de én nem az vagyok, és ha arra kerülne a sor nem hagynám magamat, de egyébként kerülöm az erőszakot, én már vertem meg embert, a lány pasija nem biztos.
A másik meg hogy én kb fél évente vagyok csajjal tudok uralkodni magamon, nekem a társaság a kedvesség fontosabb mint a szex.
namost... van egy első benyomás c könyv (torrenten megtalálod). Abban le van írva minden egyes mozzanat, hogy hogyan alakíthatsz ki másban szimpátiát és vonzalmat.
És persze van egy rakás más olvasmány is, amiből tanulnod kellene. Ha jó a kapcsolata, akkor aligha hinném, hogy lenne esélyed befolyásolni az érzelmeit, gondolkodását. Felesleges ennyi energiát beleölni ilyenbe. inkább negyedannyit, és akkor mehetsz szingli nőkre :)
"az egy tróger, de én nem az vagyok"
Ha ráhajtasz egy olyan csajra, akinek van párja, akkor igenis az vagy. És pont.
Nekem se volt előtte más bajom a sráccal, alapból nem rossz ember, bírtam haverként, de attól a pillanattól kezdve, hogy bepróbálkozott, a szememben emberileg nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!