Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne valakivel összejönni ha van barátja?
mi a bánatért nem keresel egy szingli lányt?
rengetegen vannak,akiknek nincs senkijük,hanem éppen ismerkednek,randiznak, nyitottak az új emberekre. ők a te embereid. nem azok,akik kapcsolatban vannak BOLDOGAN MÁSSAL.
de tényleg nem tudom te mit éreznél a srácok helyében,hogyha a te szerelmedet akarná elvenni valami patkány...tudom,aki menni akar az olyan is..de érted.
Egyébként ezt úgy írod mintha "miért nem keresel egy szingli lányt?" mintha azt írnád hogy "miért nem hozol 1 kiló kenyeret a boltból?"
Egy az hogy nem úgy van hogy keresek, másik meg hogy volt úgy hogy "kerestem" és akkor a lány azt hitte hogy azért keresek mert nekem mindegy hogy ki csak nőm legyen, és nem így van.
Válogatós vagyok, külsőre nem annyira, hanem inkább viselkedésre fontos hogy normális legyen és nem ilyen kis pics@.
Hagyd békén.
Jesszus, van barátom, és van egy srác, aki így is hajt rám, rendesen hányingerem van már, ha meglátom... Gusztustalan magatartás, és 99%, hogy csak azt éred el, hogy a lány undorodni fog tőled, bónuszként lehet, hogy a pasija még meg is ver, ha túlmész egy határon.
"bónuszként lehet, hogy a pasija még meg is ver, ha túlmész egy határon"
17-es a helyzet az, hogy, ha a csaj paija megveri, össze veri a kérdezőt, akkor pár csonttörés, fogkiverés, zúzódás miatt a kérdező tehet feljelentést a Rendőrségen és a csaj pasija ellen súlyos testi sértés elkövetése miatt eljárás indul, s, ha már volt más ügye is, akkor lehet, hogy megy szépen a börtönbe. A kérdező meg szépen megdugja erősen a csajt, ameddig a pasiját majd a cigány bűnözők dugják a sitten a súlyos testi sértés miatt.
Roseland Tiszt
Tegyük fel, hogy a barátommal AKÁRMI MIATT nem tudok találkozni egy ideig. Attól még miért "dugna" engem az a tróger, aki nem képes leszállni rólam? :D
Egyébként meg lehet oldani úgy is, hogy ne legyenek maradandó, mutogatnivaló sérülései :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!