Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem összejönni valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem összejönni valakivel, mert kicsi a nemiszerve?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy sráccal, volt már ez-az, és ahogy láttam, nagyon pici micsodája. De még azzal nem is lenne baj, de vékony is. Az előző barátomnak elég nagy volt, és még a kezem sem érte át. Ő ki tudott elégíteni, csak vigyáznia kellett hogy ne fájjon.

A mostani sráccal jól érzem magam, csak félek hogy a szex nem lesz igazi. Nem igénylem sokszor, csak hetene 2-3 alkalommal, mert rengeteget dolgozom, de akkor aztán kell egy kiadós. Ha ezért nem lenne köztünk semmi komoly később, én lennék a ribizli? Nem tudom mit kéne tennem. 22/l és 26/f

2016. jún. 17. 01:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Az előző pasid egy elefántbika volt? Akkor elhinném, hogy nem érted át a farkát, de így nehezen...
2016. jún. 17. 01:26
 2/17 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem ettől nem lennél ribi, vannak akik nem passzolnak össze. Ami nem megy azt tényleg nem szabad erőltetni mert jó vége soha nem lesz.

//Nekem 20 centi. Mehetek helyette? :D// - ezt ne vedd komolyan, de nem hagyhattam ki :)

2016. jún. 17. 02:16
 3/17 anonim ***** válasza:
36%
A nők nem felszínesek, megmondtam!
2016. jún. 17. 03:12
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem felszínesség kérdése. A jó szex az EGYIK alapja egy jó kapcsolatnak. Ha nem élvezi az ember a szexet, az tud nagyon idegtépő lenni egy idő után, és az bizony rányomja a bélyegét az egészre.

Kérdező, nem tudom pontosan milyen méretről van szó, de nem is lényeges. Ha úgy érzed, tetszik neked ez a srác, szívesen vagy vele, kedveled, stb, akkor hagyd hogy alakuljanak a dolgok... megtörténik aminek meg kell. Aztán ha nem élvezed a szexet vele, akkor szakíts és kész. De ne 1 alkalom után dönts, adj pár hetet a dolognak, hogy kicsit összeszokjatok. Ha pedig semmi esélyt nem látsz, akkor zárd le a dolgot vele. Ettől te nem leszel sem ribi, sem rossz ember, csak egy nő, aki élvezni akarja a szexet mint bárki más, amihez minden jogod megvan. Egy esélyt megérdemel a dolog szerintem. Aztán, hogy hogyan döntesz, az már tőled függ:)

Egyszerűen vannak emberek akik nem passzolnak össze szexuálisan. Ezt el kell fogadni, nem siránkozni felszínességről és ilyenekről. Mert ez egyáltalán nem erről szól.

2016. jún. 17. 04:26
 5/17 anonim ***** válasza:
Nyugalmi méret nem egyenlő az erekciós mérettel.Stimmt ugye?
2016. jún. 17. 06:42
 6/17 anonim ***** válasza:
A kérdező szerintem ezzel tisztàban van. Azt írja történt màr egy- két dolog. Biztos nem véletlenül aggódik, hanem mert tisztàn làtta a dolgokat.
2016. jún. 17. 07:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Először próbáljátok ki, aztán ha nem jó, akkor hagyd ott. Nekem sem hatalmas, de még nem panaszkodtak és úgyis az számít, hogy használni tudja.
2016. jún. 17. 07:12
 8/17 anonim ***** válasza:
8%
A jo párkapcsolat miatt lesz jó a szex, nem fordítva. Az pedig a te felszínességed mutatja, hogy érzelmek nélkül képes vagy lefeküdni valakivel. Ez olyan szomorú, ha valaki ilyen éretlen lelkileg ennyi idős korára.
2016. jún. 17. 07:31
 9/17 anonim ***** válasza:
5%
aha pont eltaláltad, ribizli vagy
2016. jún. 17. 10:06
 10/17 anonim ***** válasza:
13%
Szakítsatok, jobban jár. Nem az ő farka a kicsi, hanem a te pinád a túl tág, csak nézőpont kérdése! :D
2016. jún. 17. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!